המדרחוב בנחלת בינימין-מי יודע?

• פותח הנושא TK
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
משהו אולי יודע באיזה שעה מתחילים לצוץ הדוכנים בנחלת בינימין?

• הוסף לסימניות
כשאני ביקרתי שם בסביבות עשר בבוקר היה מפוצץ, לא היה נראה שיש עמדה כלשהי ריקה או שמישהו מהאמנים הרגע הגיע.
בשעון חורף ודאי הם מתארגנים מוקדם יותר, כי מחשיך מוקדם.

• הוסף לסימניות
לפי מה שידוע לי 8.30
וואי - הרבה זמן לא היינו שם..... דוכנים שווים!!
תהנו.... :)

• הוסף לסימניות
בנחלת בנימין זה לא בדים?
ביום שלישי אני יודעת שבאחת הסמטאות הסמוכות יש יריד של אומנות. שווה.

• הוסף לסימניות
ביום שלישי נחלת בנימין הוא חגיגה של אמנות, לא רק סימטה,
רחוב שלם על כל ענפיו וסמטאותיו - הכל אמנים
הבדים הם חלק קטן

• הוסף לסימניות
כן... די יקר שם הייתי אומרת במיוחד בעונת החופשים שאז המחיר הוא לתירים בלבד;)
אבל מאד מעניין ושווה לקפוץ מדי פעם, אני יודעת שהוא נמצא גם בימי שישי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shaish;871175:
כן... די יקר שם הייתי אומרת במיוחד בעונת החופשים שאז המחיר הוא לתירים בלבד;)
אבל מאד מעניין ושווה לקפוץ מדי פעם, אני יודעת שהוא נמצא גם בימי שישי.

לא חושבת שיקר שם,
אפשר לקנות כמעט כל דבר תוצרת סין ומכונות,
אבל כאן מדובר ביצירות שהאמנים עשו בידיים,
ולדברים האלו יש מחיר, והוא רק למי שמוכן להעריך ולשלם אותו...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה