המדריך איך להקים עסק מאפס וללא הון התחלתי "בחינם"

• הוסף לסימניות
שלום לכולם,

קיבלתי דרך מכר קישור לאתר "סטארט-אפ" של אלי שביט, וכשנרשמתי לשם קיבלתי את המדריך "איך להקים עסק פרטי מאפס וללא הון התחלתי".

אין שם הדרכה ישירה כיצד להקים עסק פרטי, אבל מה שכן יש שם זו הכוונה מאוד עשירה ומדויקת למיקום ולגישה הפנימיים המתבקשים ממי שרוצה ושואף להקים עסק פרטי. למעשה, אי אפשר להתחיל להקים עסק בלי הגישה הפנימית המתאימה והנכונה.

המדריך מיועד עבור כל עובד שכיר, וגם עבור אנשי עסקים שמרגישים (ויודעים) שהם עובדים קשה מדי, ורואים פחות מדי תוצאות.

אחד הדברים המשמעותיים ביותר שכתב שביט, שפתח עבורי ראייה חדשה, הוא שעסק מצליח אינו דבר המיועד רק לאנשים מסוג מסוים, שהם בהכרח יותר מוצלחים / חכמים / בעלי יותר אמצעים ממני, כמו שטעיתי לחשוב חלק גדול מחיי, אלא זוהי אפשרות שפתוחה לכל מי שבאמת רוצה.

מה איתכם?

מצורף הקישור.

בהצלחה לכולנו,

שוקי

• הוסף לסימניות
נשמע מעניין, חסום לאתרוג...

• הוסף לסימניות
רק שתדעו שיש הרבה אזהרות על האיש עצמו. אז כבדהו וחשדהו.

• הוסף לסימניות
אני לא מכיר את האיש הזה ,אבל המדריך שלו בחינם שווה קריאה.

• הוסף לסימניות
יש מצב שתשלח לי למייל?
כי אין לי חשק להירשם שם..
ואם כבר נרשמת..

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מי שמדבר על עצמו כך
עושה לי בחילה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה