.
ואגב, גם בטלפון יכול להיות מישהו שפותח כמו לקוח תמים של המשרד, או מציג עצמו כאיש מקצוע, או מבקש סיוע טכני, ולאט לאט זולג.
למנהליםגם אותי הטריד היום מישהו במייל...
למי ניתן לפנות ע"מ לחסום את הניק הזה?
ואם יחסמו אותו בפרוג, אז לא יהיה לו את המייל האישי פתאום?גם אותי הטריד היום מישהו במייל...
לאחרונה היו כמה פניות ודיווחים להנהלה על ניקים בני יומם שמטרידים באישי.ואם יחסמו אותו בפרוג, אז לא יהיה לו את המייל האישי פתאום?
המחאה נדחית.אני מוחה!![]()
את יכולה לחסום את מי שאת רוצה בעצמך, במייל וכן בהודעות אישיות בפרוג.גם אותי הטריד היום מישהו במייל...
וגם ב'פרוג' עצמואת יכולה לחסום את מי שאת רוצה בעצמך, במייל וכן בהודעות אישיות בפרוג.
או במילים אחרות [ה]'המחאה' חזרה.המחאה נדחית.
וגם ב'פרוג' עצמו
ברגע שחוסמים מישהו ממעקב ההודעות שלו לא נראים אצלך,
בכל נושא שהוא מגיב יש הודעה
'יש הודעה ממשתמש שנחסם, לצפה בתוכן ההודעה לחץ כאן'
איך???את יכולה לחסום את מי שאת רוצה בעצמך, במייל
יש דרך לחסום קבלת מיילים ממי שנדמה לי כ"טרול"? יש דבר כזה בג'ימייל?
יש לג'ימייל מסנןאיך???
לא נכון. אני בעבודה גולשת ממצב בסתר, אבל בפרוג משום מה אם אני כותבת את האות הראשונה שלי מייד זה נותן שם וסיסמאבלחיצה על קונטרול+ H תראו את כל ההיסטוריה.
אם אתם גולשים במצב גלישה בסתר, לאחר שתסיימו את הגלישה ותסגרו את הדפדפן- לא תראו את היסטוריה, וגם לא נשאר עקבות "קוקיז" על המחשב.
מה זה קוקיז: שאתם נכנסים לפרוג/ג'ימייל אתם לא צריכים להכניס כל פעם מחדש שם משתמש וסיסמה, נכון? כי המחשב זוכר אותם. וזוכר את ההגדרות שהגדרתם באתר פרוג/ג'ימייל. זה נקרא קוקיז, לדוגמא.
נראה לי שחכמי האתר יוכל להוסיף עוד הסבר יותר מדוייק.
לפעמים למצב נסתר יש קוקיז ייעודיים שלו, כך יש לומר בצער.לא נכון. אני בעבודה גולשת ממצב בסתר, אבל בפרוג משום מה אם אני כותבת את האות הראשונה שלי מייד זה נותן שם וסיסמא
כל זמן שהחלון פתוח אז כרום זוכרלפעמים למצב נסתר יש קוקיז ייעודיים שלו, כך יש לומר בצער.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים