כללי המדריך לָ-כּוֹחַ של נעמה הנקין לרכישה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ARTLINE123;2308202:
אם אין לי פייפאל אני לא יכולה לקנות?

לא חייבים שיהיה חשבון פאייפאל בשביל לרכוש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אליעזר ברמן;2308318:
ואם יש לי ישראכרט וזה לא מכיר בו?

תפנו אלי במייל בבקשה.

• הוסף לסימניות
מה המייל שלך?
גם אני עם ישרכארט ורוצה לקנות

• הוסף לסימניות
האם מדובר רק בספר אלקטרוני,
או שמגיע גם בצורת "ספר" ממש?

שונאת לקרוא ספר מתוך המסך וגם להתחיל להדפיס עשרות דפים מתנופפים לא נוח במיוחד. אשמח אם ניתן לרכוש את הספר בגירסת ספר אמיתי ולא בתור קובץ.

בכמה עמודים מדובר???

• הוסף לסימניות
קניתי וקשה העובדה שאני רוצה להתקשר למחברת ולפרגן לה על הספר המקסים ואני לא יכולה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ShBracha;2308733:
מה המייל שלך?
גם אני עם ישרכארט ורוצה לקנות

<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

נכתב ע"י פילפל;2309259:
האם מדובר רק בספר אלקטרוני,
או שמגיע גם בצורת "ספר" ממש?

שונאת לקרוא ספר מתוך המסך וגם להתחיל להדפיס עשרות דפים מתנופפים לא נוח במיוחד. אשמח אם ניתן לרכוש את הספר בגירסת ספר אמיתי ולא בתור קובץ.

בכמה עמודים מדובר???

לאחר הרכישה את מקבלת את המדריך ישירות למייל,
אני דווקא כן ממליצה להדפיס, הרבה עשו כך -

אגב המדריך שווה כל כך! שאת העלות שלו תכסו במיידית - מנסיון אישי ומנסיון של רבים שיכולים להעיד!

• הוסף לסימניות
סיון, רואים שזה אתר שלך.
הכל ברור מחוור ונהיר כמו שרק את יכולה לדייק בפרטים הקטנים.
עצוב שנעמה לא איתנו.
טוב שמישהו לוקח את היוזמה וממשיך לזכות אותנו במושגים החשובים שהשאירה.

• הוסף לסימניות
רכשתי. תודה על היוזמה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סיון;2309468:
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

לאחר הרכישה את מקבלת את המדריך ישירות למייל,
אני דווקא כן ממליצה להדפיס, הרבה עשו כך -

אגב המדריך שווה כל כך! שאת העלות שלו תכסו במיידית - מנסיון אישי ומנסיון של רבים שיכולים להעיד!

בכמה עמודים בערך מדובר?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לקראת יום השנה (שנתיים) :(
מקפיצה לטובת אלו שפספסו את המציאה הזאת!
חובה לכל עצמאי ולא רק - -
הרכישה מכאן>>

• הוסף לסימניות
תודה על התזכורת...
רכשתי עכשיו.

רציתי לדעת מה אפשר לעשות שלא אצטרך להקליד סיסמא בכל פעם שאני פותחת את הקובץ.
ולוודא שבעלי לא כלול באזהרה שאין להעביר את המדריך.
תודה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה