כללי המדריך לאפקט הנאון

• הוסף לסימניות
קבלו את התנצלותי אבל הייתי עסוק עדל למעל הראש ביומיים האחרונים ולא היה לי זמן לשבת ולהכין את המדריך מקוצר ומתורגם. אבל לאור האיומים שקבלתי בפרטי...
עשיתי את כולו בקובץ JPG כדי שתכניסו אותו לאילוס ותעבדו איתו במקביל.תעשו זום על התמונות כדי לראות ערכים. אם יש שאלות תעלו אותם לפה אני אשתדל לעזור
בהצלחה

קבצים מצורפים

• מדריך.jpg
    1.7 MB · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
הופס, מישו מצליח לקרוא את המדריך? רק לי יש בעיה לקרוא גיבובי פיקסלים?

• הוסף לסימניות
תלחץ על התמונה היא תפתח לך דף חדש שבו אתה יכול להגדיל את הדף ולקרא הכל בצורה ברורה

• הוסף לסימניות
כמו שכתבתי למעלה. תורידו את הקובץ ותכניסו אותו לאילוס ושם תעשו זום

• הוסף לסימניות
תודה רבה על טרחתך עבורנו!

• הוסף לסימניות
יישר כח ותודה רבה!!

• הוסף לסימניות
ניסיתי והצלחתי.

תודה

קבצים מצורפים

• 22.jpg
    KB 14.1 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
בא לי ממש בזמן, עבודה שהייתי צריכה להכין בלחץ של פחות משעה, והרעיון הזה כ"כ התאים לי, תודה! (הבאסה שבCMYK זה הרבה פחות יפה..)

קבצים מצורפים

• המדפיס-01.jpg
    KB 683.6 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
אפשר לעשות את זה גם בפוטו שופ cs3??

• הוסף לסימניות
לא הבנתי,איך אני רואה את התמונה של המדריך ברור?נכנסתי לאילוס... ולא הצלחתי לראות ברור..
איך עושים זום?
אשמח לתגובה תודה

• הוסף לסימניות
לא הצלחתי לראות ברור את הכיתוב...

• הוסף לסימניות
איך עושים זום באילוס...????
אני רוצה לנסות לעשות את העיצוב הזה..
אשמח לתגובה
תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י veredb;612617:
תלחץ על התמונה היא תפתח לך דף חדש שבו אתה יכול להגדיל את הדף ולקרא הכל בצורה ברורה
איך עושים זאת?

• הוסף לסימניות
צריך ללחוץ כאם על התמונה הלא ברורה של המדריך פעם אחת
נפתח חלון שחור ותעלה התמונה
צריך ללחוץ שוב
מופיע במקום חץ העכבר זכוכית מגדלת
צריך ללחוץ שוב ולראות את זה גדול.
בהצלחה!

http://www.prog.co.il/attachment.php?attachmentid=98590&d=1311811655

• הוסף לסימניות
אני רואה שבפוטו שופ cs3 אין את התהליך הזה?

• הוסף לסימניות
נסיתי אך לא הצלחתי..
ודווקא אני מאד רוצה לעשות את האפקט הזה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפיקה100;621210:
נסיתי אך לא הצלחתי..
ודווקא אני מאד רוצה לעשות את האפקט הזה
התרגיל מיועד לאילוסטרייטור

• הוסף לסימניות
הצלחתי!!

איך זה??

קבצים מצורפים

• אפקט.jpg
    KB 490 · צפיות: 16

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה