- הוסף לסימניות
אתר מסובךזה מופיע באיזור האישי באתר, אם זה לא מופיע אפשר לבקש מהשירות לקוחות, זה חובה חוקית
לא ברור איך מגיעים לאיזור אישי
אתר מסובךזה מופיע באיזור האישי באתר, אם זה לא מופיע אפשר לבקש מהשירות לקוחות, זה חובה חוקית
לא באתר של BDI, באתר של מי שהזמין את הדו"ח (חברת האשראי/הבנק)אתר מסובך
לא ברור איך מגיעים לאיזור אישי
עצם זה שיש לי כרטיס אשראי אומר שיש באתר של האשראי דוח?לא באתר של BDI, באתר של מי שהזמין את הדו"ח (חברת האשראי/הבנק)
תלוי מתי המערכת שלהם ביקשה דו"ח לאחרונה, הם יכולים לבקש גם תקופתית בלי קשר לשינויעצם זה שיש לי כרטיס אשראי אומר שיש באתר של האשראי דוח?
או רק אם שיניתי לאחרונה מסגרת אשראי?
איפה זה נמצא באתר של כאל?
אין לי מושג מאיפה המסמך הזה הגיע למחשב שלי.מאיפה הצילומסך?
זה לא נראה מקפטן קרדיט
אז מי באמת מקבל 1000?985 הוא באמת הדירוג המרבי.
קפטן קרדיט מבוסס על B&D, המתחרה של BDI, ציון באחד מהם לא מעיד על השניבכל אופן, בדקתי עכשיו שוב את הדירוג שלי וראיתי שהוא 985.
לא נראה לי שיש ב BDI דירוג 985, רק בקפטן קרדיטאשמח לשמוע מבעלי ניסיון:
1 - כל כמה זמן מתעדכן דירוג האשראי שלי?
2 - בעבר הדירוג שלי היה 985, וכעת אני רואה שהוא ירד ל731
אני לא ממש מבינה בתחום הזה. בפועל, מה אני צריכה לעשות כדי לשפר את דירוג האשראי שלי?
צפה בקובץ המצורף 2113214
באיזה מהם הבנק בודק בעת בקשת משכנתא?לא נראה לי שיש ב BDI דירוג 985, רק בקפטן קרדיט
731 זה דירוג מצוין. פעם שמעתי שהדירוג הכי גבוה שם זה 750
תלוי איזה בנקבאיזה מהם הבנק בודק בעת בקשת משכנתא?
דיסקונטתלוי איזה בנק
ולפעמים זה משתנה בבנק עצמו
כעיקרון עדיף להשתמש בדביט, אבל מאוד מומלץ שיהיה אשראי עם מסגרם (אפי' ללא שום שימוש)האם יש לכסף שסגור בפקדון בבנק השפעה על הדירוג?
וכן האם לכרטיס דביט יש עדיפות על אשראי רגיל מהבחינה הזו?
מדובר גם בחברות שמדרגות אשראי שיש נוכלים? או רק בשיפור של הנתונים?
אם אחד, לא, אם הרבה בזמן קצר, כן, אבל לא דרמטיתאם הבנק מברר עליי לצורך הגדלת מסגרת זה מוריד את הדירוג?
בעצם כל בקשה לבחינת דירוג אשראי של לקוח נרשמת, ולכן אם ישנם הרבה בקשות בתקופה קצרה זה משהו מחשיד והבנק יבחן את זה יותר.אם אחד, לא, אם הרבה בזמן קצר, כן, אבל לא דרמטית
rhon.co.il
ההלוואה מאוד נגישה: ה"גלגול" הוא תכונה שניתן להדביק לכרטיס אשראי קיים. כל מה שצריך הוא להיכנס לאתר חברת כרטיסי האשראי ולאשר בכמה קליקים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים