המהפכה מגיעה גם לשוק הסלולר הכשר!

• הוסף לסימניות
המהפכה ממשיכה - בגולן טלקום שמחים להשיק את הקו הכשר עם תעודת הכשר של וועדת הרבנים. זהו מוצר חדש המהווה מענה לציבור החרדי והופך את גולן טלקום לחברת הסלולר היחידה מבין החברות החדשות המשיקה קו כשר. הקו הכשר חסום לשירותים כמו אינטרנט, הודעות ושירותי תוכן ומוצע באחת משתי החבילות שמציעה החברה. זוהי בשורה משמחת מאוד עבור הציבור החרדי בישראל המהווה נתח משמעותי משוק השיחות לחו"ל ויכול כעת להצטרף לחבילה ללא הגבלה ב-59 ש"ח לחודש למשך 12 חודשים ולהנות מחיוג ל-53 יעדים הכלולים בחבילה. בנוסף, המצטרפים החדשים יוכלו להנות משירות "המספר הבינלאומי שלי" המאפשר ליקירהם שגרים בחו"ל לקבל מספר מקומי בחו"ל ולבצע שיחות מחו"ל אליהם בעלות שיחה מקומית בלבד כמקובל במקום ממנו הם מתקשרים.

ה-sim הכשר יכול לעבוד רק במכשיר כשר המותאם לו ולכן יש לוודא שהמכשיר שבידכם מתאים ל-sim הכשר של גולן טלקום.

צפה בקובץ המצורף 180843

• הוסף לסימניות
סופסוף.
מאיפה המקור?

• הוסף לסימניות
http://ladaat.info/article.aspx?artid=9661

ולחסומים -

מי שהצליח להביא למהפכה בשוק הסלולר בישראל, מתכוון לעשות מהפכה גם בתחום הסלולר הכשר, ולאחר זמן רב שלא קיבל את האישורים הנדרשים, בצהרים הכריז מיכאל גולן: קיבלנו את האישורים - נשווק סים כשר.

מיכאל גולן, האיש שמאחורי חברת הסלולר 'גולן טלקום' הכריז בצהרים (שני) על מהפכת הסים הכשר, שעה שהודיע כי חברתו תחל לשווק כרטיסי סים כשרים.

את ההודעה הכריז במסיבת עיתונאים עם העיתונאים החרדים, שערך במשרדי החברה שבבניין אלקטרה בתל אביב.

ההכרזה על כך באה לאחר שחתם עם וועדת הרבנים, ובכוונתו של מיכאל גולן לשווק את המסלול הזול ביותר בסלולר במסלולים הכשרים, כשבין היתר מדובר גם בשיחות לחו"ל.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ציפיתי שיהיה יותר זול

• הוסף לסימניות
רק חבל שהם בחרו רק את המכשירים הדפיקים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דודיק;1160379:
רק חבל שהם בחרו רק את המכשירים הדפיקים

C2 ו-E1200 אלו מכשירים דפוקים?

• הוסף לסימניות
יש חבילה 9.99 לחודש
הכולל 60 דקות לחודש

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;1160371:
ציפיתי שיהיה יותר זול
..
נכתב ע"י המקצוען;1160308:
בכוונתו של מיכאל גולן לשווק את המסלול הזול ביותר בסלולר במסלולים הכשרים, כשבין היתר מדובר גם בשיחות לחו"ל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;1160371:
ציפיתי שיהיה יותר זול

נכון.
הציבור החילוני מקבל במחיר הזה
שיחות ללא הגבלה + SMS ללא הגבלה + גלישה....
למה לא יכלו ליצור חבילה עם תשלום חלקי רק על השיחות???

• הוסף לסימניות
נכון, גם אני הייתי בטוחה שיהיה זול יותר....
יש גם חברות כיום שנותנות את אותו מחיר ,אז למה לעבור?

אמרו לי שהשרות שלהם מעולה
והקליטה....לא משהו...
האם זה נכון???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרי 1;1160415:
נכון, גם אני הייתי בטוחה שיהיה זול יותר....
יש גם חברות כיום שנותנות את אותו מחיר ,אז למה לעבור?

מסכים עם הטיעון.
ובפרט לאור העובדה שכרטיס הסים עולה תוספת תשלום.. אז באמת למה שנעבור??

• הוסף לסימניות
ציפיתי לבשורה משהו כמו SMS כשר או משהו כזה.. סתם עוד מסלול :(

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1160429:
ציפיתי לבשורה משהו כמו SMS כשר או משהו כזה.. סתם עוד מסלול :(
אבוד

• הוסף לסימניות
כמה שאלות (אני לא מבינה בזה...), אשמח אם תענו לי:
א. כמה עולה ה- C2?
ב. לא הבנתי מה פרוש המשפט הזה:
להנות מחיוג ל-53 יעדים הכלולים בחבילה.
ג. האם אפשר להעביר sim ממכשיר קיים? (בחברת פלאפון)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרה רבקה;1160479:
כמה שאלות (אני לא מבינה בזה...), אשמח אם תענו לי:
א. כמה עולה ה- C2?

ג. האם אפשר להעביר sim ממכשיר קיים? (בחברת פלאפון)

C2 עולה בעאזור ה-300-400 ש"ח.

להעביר סים של פלאפון, זה תלוי בתדרים.
דהיינו לE1200 א"א, כי אין לו תמיכה בתדרים הללו, ולC2 זה תלוי בדגמים.
קיצער, לוודאות לפני הקנייה.

• הוסף לסימניות
תודה רבה על התשובות.
ומה עם השאלה שלי השניה? פשוט לא הבנתי אם זה ללא הגבלה אז מה הרעיון של ה- 53 יעדים???
ועוד דבר, אני חסומה.... אז איפה הם? בירושלים....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה