כללי המודעה הזו מוכרת לי מאיזשהו מקום.

• הוסף לסימניות
מישהו יכול לעזור לי להיזכר, מהיכן?

כמובן בגירסת עברית, ולחברה אחרת

קבצים מצורפים

• c14d1c2b159c0fab8b9a42a027e76c30.jpg
    c14d1c2b159c0fab8b9a42a027e76c30.jpg
    KB 37.7 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
אם אני לא טועה, קפה עילית. באזור אלול...

• הוסף לסימניות
יש איזה מקום לימודים שכל הפרסומות שלהם היו קשורות לשעון מעורר:
"בוקר אחד תקומו מהנדסי תוכנה וכו'"
יכול להיות שזה משם אבל אני לא זוכרת איך קוראים למוסד ההוא

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אוויר;2352940:
יש איזה מקום לימודים שכל הפרסומות שלהם היו קשורות לשעון מעורר:
"בוקר אחד תקומו מהנדסי תוכנה וכו'"
יכול להיות שזה משם אבל אני לא זוכרת איך קוראים למוסד ההוא

המרכז החרדי להכשרה מקצועית

• הוסף לסימניות
לא בדיוק אבל בערך...

קבצים מצורפים

• ויסוצקי.jpg
    KB 372.2 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
אם תחפש על המותג הנ"ל תמצא הרבה פרסומות באותו עקרון וסגנון ברשת, הרבה לפני שויסוצקי ה'תה'עורר, ולפני שהמרכז החרדי השתמשו גם הם ברעיון.
עלית כשמשווקת המותג בארץ, פשוט תרגמה ושכתבה לעברית חלק מן הרעיונות הנ"ל (מניחה שבאישור) , תוך התאמה עונתית גם למגזר החרדי 'פתיחת זמן', 'השכמה לסליחות' ועוד. צריך לחפש גליונות מה'זמנ'ים הנ"ל.

בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה