כללי המודעה לא עלתה משום מה

• הוסף לסימניות
מקוה שעכשיו כן

קבצים מצורפים

• 51 [Converted].jpg
    KB 87.9 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
מתוק!
הרקע השחור מיותר והטיפוגרפיה טעונה שיפור רציני.

• הוסף לסימניות
ממש חמוד!
הערות כנ"ל.
הייתי ממליצה להגדיל את הערכות
הרבה הצלחה

• הוסף לסימניות
אתן מתכוונות לטיפוגרפיה בשורות העליונות?

• הוסף לסימניות
מידי הרבה כותרות/ הגדלות.

• הוסף לסימניות
חמוד.
הכוכבים לטעמי , מיותרים.

• הוסף לסימניות
כדאי לוותר על הרקע השחור - זה אינו רקע למוצרי ילדים, הדורשים רקעים צבעוניים ועליזים יותר.
מאוד מומלץ לרכוש ערכת גופנים מקצועית מפונטייפ / פונטביט ולהשתמש בה. המראה המקצועי של הגופנים יזניק את המודעה עשרות מונים קדימה.
אני הייתי מעצב את המודעה כך שהתמונות תבלוטנה יותר מהשאלות המקדימות שמעל.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
הייתי כותבת: גננת, טובעת בעומס?
כדי לקשר אוטומטית לקהל היעד
(מה לעשות, גם גרפיקאיות טובעות לפעמים...)

• הוסף לסימניות
לדעתי, צריך לעבור קימפוז (מלש' קומפוזציה) רציני.
העיניים קופצות כל הזמן...

הצבעים מאוד מתאימים

• הוסף לסימניות
לא יודעת אם עדיין רלוונטי
אבל גם הפונטים צריכים שינוי
וגם הקומפוזיציה כמו שאמרו מעלי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה