המודעות הגמורות!!

• הוסף לסימניות
הנה המודעות כפי שיפורסמו בשלטי חוצות באומן בעז"ה.
הגרפיקה של המאסטרו - סטודיו רימון.

נעשה ונשמע תשעט.jpg
נעשה ונשמע תשעט2.jpg
נעשה ונשמע תשעט3.jpg

• הוסף לסימניות
געוואלדיג!
מזכיר לי בדיחה שאבא שלי מספר-ממקור ראשון
הרבה בחורים חוצניקים שאהבו ללכת להפגנות בירושלים ,הרגישו שייכות אדירה וצעקו
געוואלד!!!, רגע , סליחה , לא בדיוק,
כן, ככה , געוואלדיג!!!
אז למי שצריכים להסביר לו:
גוואלד- הפירוש ידוע
געוואלדיג- כיף חיים!
בול מה שצריך לצעוק בהפגנה ... :eek::D:eek:

• הוסף לסימניות
וואהה
איזה ביצוע מדהים!
לא תפרגנו שלטי חוצות כאלה גם בארץ? :(

• הוסף לסימניות
מקסים! היתי מצרפת מודעה שלישית הפונה לנוער ארסי יותר

• הוסף לסימניות
מדהים ומושלם

• הוסף לסימניות
מדהים!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
עבודה מקסימה! גם האיורים גם המודעה!
מטריף!

• הוסף לסימניות
רק את הלוגו למטה הייתי מעט מקטין, ועל הדרך גם מרוויח קצת אוויר סביבו

• הוסף לסימניות
הנה, ביקשו לעדן אותו קצת. שלא יהיה מפחיד.
ואני מתלבט בין האפשרויות האלה. מה אומרים החברים?
Sefaradi 04.jpg
Sefaradi 05.jpg
ספרדי 03psd.jpg

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה