כללי המומחים באנדיזיין

• הוסף לסימניות
איך אני יוצרת מספור רץ? אני צריכה למלא כמה עמודים עם כרטיסים ועל כל אחד מספר שונה כמו כרטיסי הגרלה.
תודה מראש

• הוסף לסימניות
לדעתי השיטה הכי טובה - לייבא קובץ של רשימת מספרים מאקסל, שבכל עמוד באינדיזיין תהיה תיבת טקסט משורשרת עם המספרים, ובסגנון להגדיר שכל שורה בעמוד חדש

• הוסף לסימניות
תודה על התשובה המהירה. אבל לא הבנתי כ"כ טוב - בכל עמוד יש לי כ-56 מדבקות.
אין איזה קוד כמו שמוסיפים מספר עמוד, לעשות את זה

• הוסף לסימניות
אם כך אפשר להשתמש ב data merge

פעם עדי רביד ענה על זה איפה שהוא ואם אני זוכר נכון זו הדרך:

תיצרי את הקובץ עם המספרים באקסל, תייצאי אותו ל word כך שהמפריד בין הנתונים יהיה טאב ואז את הקובץ שנוצר תמירי לקידוד יוניקוד על-ידי עורך טקסט כלשהו.
אח"כ תיצרי את הכרטיס, שימי בו תיבת טקסט בה אמור להיות המספר הרץ, ותפעילי את data merge שנמצא תחת התפריט Windows -> automation

אני לא השתמשתי בזה הרבה זמן ואני כרגע לא במחשב עם אינדיזיין אבל עד כמה שזכור לי זה עבד יופי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;652301:
אם כך אפשר להשתמש ב data merge

פעם עדי רביד ענה על זה איפה שהוא ואם אני זוכר נכון זו הדרך:

תיצרי את הקובץ עם המספרים באקסל, תייצאי אותו ל word כך שהמפריד בין הנתונים יהיה טאב ואז את הקובץ שנוצר תמירי לקידוד יוניקוד על-ידי עורך טקסט כלשהו.
אח"כ תיצרי את הכרטיס, שימי בו תיבת טקסט בה אמור להיות המספר הרץ, ותפעילי את data merge שנמצא תחת התפריט Windows -> automation

אני לא השתמשתי בזה הרבה זמן ואני כרגע לא במחשב עם אינדיזיין אבל עד כמה שזכור לי זה עבד יופי

באינדזיין כקובץ CSV או כקובץ טקסט.

• הוסף לסימניות
אם כל המדבקות אותו דבר אז אפשר בקלות להניח את דף המדבקות במאסטר ואז ליצור תיבות טקסט במאסטר במקום של הנמורטור, ולשרשר את כולם, ואז לעשות העתק מטור מספרים מ1 עד אלף ויותר (מאקסל שהמפריד הוא אנטר באופן אוטומטי) ולעשות הדבק לתיבת טקסט כל שהיא קטנה מחוץ לדף ולתת עיצוב למספרים שיהיו בגודל לפי גודל התיבה (באופן שלא יוכלו להכנס שני מספרים באותה תיבה) ואז לשרשר אותה עם שיפט לתיבת הטקסט הראשונה בעמוד וזה יריץ את כל המדבקות עד המספר הרצוי (אח"כ למחוק את תיבת הטקסט שלתוכה עשינו את ההדבק בראשון כדי שהמספור יתחיל ב1)

• הוסף לסימניות
אני אנסה את כוחי, אברהם תודה על ההסבר המדוייק, אני מקווה שהבנתי וזה לא יהיה לי מסובך מדי.
כוכב, שיטתך נראית לי פשוטה יותר, אנסה גם אותה
נקווה שאסתר ולא אצטרך עוד עזרה
תזכו למצוות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה