# # המומלצים של נקסט # #

הזמנת אותו?
לובשת.? נח?

נכתב ע"י שירה סוויסה;2298224:
מישהי הזמינה את הסריג הזה ויכולה לומר לי עם המידות גדולות או להיפך יחסית לגיל.

תודה מראש למגיבות![/QUOTE

מידות נורמליות (השרוולים קצת ארוכים)

נכתב ע"י m3;2298385:
מישהי יודעת מתי מתחיל שם 11/11? אשמח לשמוע

ההנחות שיש זה באליאקספרס (וגם שם זה לא בדיוק הנחות, מעלים מחירים ועליהם עושים הנחות) אולי בעוד אתרים, בנקסט אין מבצעים או הנחות.

אני מחפשת סריג כחול כהה עם שרוולים לבנים.
לא מוצאת.
אשמח לקישור....

קניתי כמה זוגות מכנסים כאלו:
http://il.nextdirect.com/iw/g64534s4#414863
לבוש טוב, אבל לא שמתי לב שזה קורדרוי דק. ואני לא אוהבת קורדרוי..

ועל הדרך
קניתי את החצאית הזו:

http://il.nextdirect.com/iw/g53586s8#858860
היא יפה מאד, אבל קצרה מידי לתקנון של בי"ס.
אשמח למכור אותה.
מידה 9 אורך מידי.
הבת שלי בגובה 124 ס"מ והחצאית מגיעה לה עד 2-3 ס"מ מתחת לברך.
מוכרת ב- 26 ש"ח. (חדשה כמובן. לא נלבשה כלל)

קבצים מצורפים

• 395-607s.jpg
    KB 8.7 · צפיות: 45

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה