# # המומלצים של נקסט # #

נכתב ע"י נני5;2305954:
לגיל חודש הייתי לוקחת מעיל שלם ולא חצי. לדעתי זה פחות מסורבל בגיל הזה מאשר מעיל קצר שכל הזמן עולה כשאת מחזיקה אותה
הגודל תלוי באורך שלה

אני לא יוצאת הרבה מהבית ובד"כ הם לבושים טוב כשקר...
וקשה עם האוטובוסים ו... עם מעילים מסורבלים.

יש לכם נסיון עם אחד מהם?

נכתב ע"י טובהלה;2305852:

מנסיון. לא ספצית בדוגמאות אלו. רק של חולצות קפוצ'ון אחרות של נקסט - הן לא חונקות!
עונה שניה אני שמה לב שהפתח קצת פחות גמיש ללבישה. אבל כשזה יושב כבר על הצוואר זה לא חונק!

נכתב ע"י טובהלה;2306174:
אני לא יוצאת הרבה מהבית ובד"כ הם לבושים טוב כשקר...
וקשה עם האוטובוסים ו... עם מעילים מסורבלים.

יש לכם נסיון עם אחד מהם?
אין לי נסיון עם הדגמים שהעלת בקישורים, אבל יש לי נסיון עם 2 מעילים שהזמנתי מנקסט ומשניהם הייתי מאוד מרוצה ב"ה.
לא עבים מידי ולא דקים מידי.
אני הייתי הולכת על השני - כי הוא נראה מחמם טוב, אבל אנחנו מאיזור ביתר, וקר אצלנו מאוד.
אם את ממילא מלבישה טוב, ולא מאוד קר אצלכם - אז 2 האחרונים נראים מצויין

מחפשת המלצה מנסיון לבגד שבתי מחמם לתינוקת בת שנה-לא יקר מדי,
(עדיפות לשילוב של משהו עם שחפץ-אני מסתכלת על שמלות ולא ברור לי מה חורפי ומה לא-אשמח להמלצה מנסיון)

נכתב ע"י rachelY;2311171:
http://il.nextdirect.com/iw/g53556s5#982339
איך האורך של החצאית הזאת?

תודה.

היא נראית קצרה
הזמנתי חצאית מאוד דומה בגיזרה שלה, והיא היתה כל כך קצרה שהחצאית שהזמנתי לילדה בת 8 גבוהה - היתה קצרה אפילו לילדה בת 5!

This user does not have permission to use the HTML BB code.
נכתב ע"י נני5;2311192:
היא נראית קצרה
הזמנתי חצאית מאוד דומה בגיזרה שלה, והיא היתה כל כך קצרה שהחצאית שהזמנתי לילדה בת 8 גבוהה - היתה קצרה אפילו לילדה בת 5!
תודה לך על העדכון!!

נכתב ע"י rachelY;2311209:
http://il.nextdirect.com/iw/g53586s6#399176
החצאית הזו , כתבו כאן למעלה שהיא בסדר.
אבל כתוב עליה מיני ,איך באמת האורך?

אני לקחתי מידה 9
לילדה בת 6 וחצי
כמובן שהצרתי לה את זה (אין בזה גומי)
אבל זה עדין גבולי באורך

נכתב ע"י מ גולד;2311037:
מחפשת המלצה מנסיון לבגד שבתי מחמם לתינוקת בת שנה-לא יקר מדי, ושיהיה נוח ומוצלח-לחרוש כל החורף...
(עדיפות לשילוב של משהו עם שחפץ-אני מסתכלת על שמלות ועליוניות שאשפשר לשלב עם שחפץ ולא ברור לי מה חורפי ומה לא-אשמח להמלצה מנסיון)

קצת דחוף

אני רוצה להזמין נעליים ואני לא יודעת איזה מידה.
מישהי יודעת מה המידות שם?
ברגיל אני 37.
המידות גדולות או קטנות,
אשמח לשמוע,

נכתב ע"י lizi;2311510:
http://il.nextdirect.com/iw/gc13024s3#442378
משהי הזמינה את הנעל הזאת? איך המידות הולכות? מה ז"א גזרה רחבה? אם יש לילדה שלי רגל טיפה שמנמנה עדיף לי להזמין גזרה רחבה???

אני הזמנתי את זה בכחול (לבן)
הזמנתי את הגזרה הרגילה ולא עלה עליו, החזרתי והזמנתי את הרחבה והיה מצוין.
לא יודעת להגיד לך מאיזה רוחב צריך... :)

האם מישהי הזמינה?

כמה הוא רחב? אם אני צריכה לילדה בת 3.5, רזה במיוחד, הוא מתאים? באיזו מידה?

תודה מראש!!!!

קבצים מצורפים

• שכפץ 2.jpg
    KB 22.5 · צפיות: 32

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה