# # המומלצים של נקסט # #

דחוףףףףףףף

איך המידות גדולות יחסית??????

קבצים מצורפים

• 446-338s.jpg
    KB 15 · צפיות: 34
לי זה נראה ורוד.
אולי מישהי הזמינה ויודעת מניסיון.

דחוף לי לעכשיו-
מישהי הזמינה את המעיל ויכולה לומר איזה צבע הוא?

כמה זמן צריך לחכות לפני שמזמינים הזמנה נוספת כדי שלא יאחדו חבילות?

שמתי לב שהגרביונים השנה שונים מהגרביונים שהיו בשנים קודמות:
במכנס למעלה - תמיד היה מאחורה 2 תפרים, כלומר תוספת במכנס, ועכשיו יש רק תפר אחד.
הגרביונים גדולות יותר! יש לי גרביונים משנה שעברה מידה 3-4, ועכשיו אותה המידה גדול על הילדה. כנ"ל במידות נוספות.

נכתב ע"י jolya;2349191:
אני הזמנתי את זה בלבן...
מדהים!!!
לא גומרים להחמיא לי הלבן מאד שבתי.

אין בלבן
נותנים רק אפשרות לירוק

עם מה שילבת את זה?

ג'וליה! באמת מהמם על הבת שלך,
אבל יש לה פרצוף של בובת חרסינה כך שכל מה שתשימי לה יחמיאו לך על זה.

אבל כן השילוב הזה הוא מהמם בהחלט!!!

מישהי הזמינה את זה? איך זה עומד? ועם מה אפשר לשלב את זה?

קבצים מצורפים

• 701320.jpg
    KB 12.6 · צפיות: 31

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה