- הוסף לסימניות
נכתב ע"י שוצי;2314866:הזמנתי, עומד יפה אבל קצר, קניתי בד מתאים להאריך גם את השרוולים
איזה מידה לקחת? לאיזה גיל?
נכתב ע"י שוצי;2314866:הזמנתי, עומד יפה אבל קצר, קניתי בד מתאים להאריך גם את השרוולים
נכתב ע"י יעל א;2314902:אני הזמנתי את זה:
http://il.nextdirect.com/iw/g642372s1
מאוד יפה.
מידות קצת קטנות.
אם תרצי יש לי למכור מידה 4 ו7.
נכתב ע"י עובדת;2316705:אולי מישהי ניסתה את המעיל הזה לתינוק?
http://il.nextdirect.com/iw/go21056s1#954109
עבה מידי? אני רוצה אותו לתינוק בין חצי שנה, אשמח מאוד לתגובה
נכתב ע"י גלבוע;2316724:על פניו, זה לא יעמוד עליו טוב.
נכתב ע"י בפוטנציאל;2316829:אני מחפשת מעיל מחמם במיוחד למקומות קרים ומלאי רוחות. לא צמר כי יש גם גשם.
משהו ארוך עד הבירכיים כמעט/
(וגם לא יקר מידי )
אשמח לקבל לינק ממישהי שקנתה או מכירה.
תודה
נכתב ע"י מאסטר;2315025:נתקלתן בחולצות כאלו - אבל עם צוארון?
ארוכות שמתאימות לעונת מעבר
נכתב ע"י מתוק מדבש;2316960:נראה לך מתאים לבן חצי שנה?? תודה מאוד מראש!!
האמת שכן, למה לא?!
לגיל הקטן זה מגיע עם רגליות נשלפות
נכתב ע"י בפוטנציאל;2316829:אני מחפשת מעיל מחמם במיוחד למקומות קרים ומלאי רוחות. לא צמר כי יש גם גשם.
משהו ארוך עד הבירכיים כמעט/
(וגם לא יקר מידי )
אשמח לקבל לינק ממישהי שקנתה או מכירה.
תודה
נכתב ע"י בפוטנציאל;2317359:מקפיצה שוב.. זה דחוף .תודה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: ilan p ו-בעיקר להודות2 //