# # המומלצים של נקסט # #

מה יש לכן לומר על מידות סנדלים בנקסט?

חולצות לילדים מהסגנון הזה:
http://il.nextdirect.com/iw/g75492s3#721985

האם המידות מדויקות או גדולות?
למשל לילד בן 2.5 חשבתי לקחת 12-18 כי הוא קטן ונראה לי ש1.5-2 שנים יהיה לו גדול,
יש לכם נסיון עם זה?

תודה!

כפילות...

נכתב ע"י שישיה;2473975:
מישהי קנתה את השמלה הזו? יש לי כמה שאלות ואשמח לתשובה ממי שכבר קנתה.

אני קניתי לילדה בת 3.5 מידה 4/5 הגיעה מעולה.
יכול להיות שאמכור את ה או אחזיר,
מעוניינת?

נכתב ע"י עריכה נהדרת;2487625:
למישהו יש ניסיון עם הגרביים האלו?
http://il.nextdirect.com/iw/g75462s14#438086

ולמידה 28 בנעליים, איזו מידה לקחת?

אני קניתי אותם ואני מרוצה מהם,
הילדים שלי גם מידה 28 ולקחתי מידה 9-12
ניסתי לקחת מידה אחת יותר גדולה וזה ממש ענק,
בהצלחה.

נכתב ע"י עריכה נהדרת;2487625:
למישהו יש ניסיון עם הגרביים האלו?
http://il.nextdirect.com/iw/g75462s14#438086

ולמידה 28 בנעליים, איזו מידה לקחת?

הזמנתי ואמור להגיע, אוכל לעדכן אותך כשיגיע.
בעבר הזמנתי את אלו שבגווני אפור שונים והיה מצוין

עזרה - מידת נעל לילד

איזו מידה אני צריכה להזמין לילד שמידת הנעל שלו בארץ היא 25?
(אורך כף הרגל היא כ 16 ס"מ)

תודה רבה!

נכתב ע"י ראוטר;2488240:
איזו מידה אני צריכה להזמין לילד שמידת הנעל שלו בארץ היא 25?
(אורך כף הרגל היא כ 16 ס"מ)

תודה רבה!

גם תקחי מידה 9-12
זה מידות גדולות מאד

למי שיש נסיון עם בגדי תינוק של נקסט אשמח להתעדכן.
אוברולים ובגדי קיץ לתינוקת שעכשיו בת חמישה חודשים, איזה מידה להמין שלא יהיה ענק עליה? 6-9 / 9-12 או אולי בכלל 3-6??

למי שיש נסיון עם בגדי תינוק של נקסט אשמח להתעדכן.
אוברולים ובגדי קיץ לתינוקת שעכשיו בת חמישה חודשים, איזה מידה להזמין שלא יהיה ענק עליה? 6-9 / 9-12 או אולי בכלל 3-6??

יש לי בגד של נקסט (קיבלתי מתנה) מידה 3-6, הבת שלי בת 5 חודשים (6 ק"ג) ונראה שכעת יהיה די גדול עליה. לא מדדתי עליה, אבל ביחס לבגדים האחרים והישראליים שלה...

נכתב ע"י גיטרה;2488324:
יש לי בגד של נקסט (קיבלתי מתנה) מידה 3-6, הבת שלי בת 5 חודשים (6 ק"ג) ונראה שכעת יהיה די גדול עליה. לא מדדתי עליה, אבל ביחס לבגדים האחרים והישראליים שלה...

את רצינית<:
אם כך, איך אדע
בסוף אזמין ואקבל דברים ענקיים?
אינלי כח לאכזבות הללו.

נכתב ע"י rachelish78;2488205:
9-12 חודשים ???
למידה 28 ??

זה לא חודשים
זה מידת נעלים בריטית של ילדים 9-12 מקביל למשהו כמו 28-31 (לא מדויק)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה