נכתב ע"י pr;n5052260:רונית, מה זה!!!
איזה יופי חי נושם ומהלך!!!
תזרקי את המנגה דרך החלון...
צבעי המים מוציאים ממך משהו חדש שאני ממש,
אבל ממש ממש ממש אוהבת.
חי, אמיתי, נושם.
אופס, כבר כתבתי את זה. לא נורא, פעמיים...
להתאהב בקו ובצבע, ברור שאת חייבת ספר כזה!
הנה יש לך את העמוד הראשון.
אורי הביט בחלון וראה
המוני אנשים מהלכים.
חתול וילדון ובלון וגברת
עם סל צבעוני ופרחים.
זהו, עכשיו תמשיכי.
![]()
![]()
![]()
נכתב ע"י park;n5052319:פשוט ומדהים.
את מרשה לי לשים את זה כתמונת רקע לשולחן עבודה?
נכתב ע"י ההדס;n5053385:רונית מהמם!
זהו, די לתרוצים הגיע הזמן להוציא ספר.
אני אהיה מהראשונות שיקנו מבטיחה![]()
נכתב ע"י sweetpanda1;n5056087:מדהים מדהים!
אין תחליף לידני בעולם...
מעניין אותי באילו צבעי מים את משתמשת? ובאילו דפים?
נכתב ע"י Ushaya;n5065794:מדהים!
תעלי מהר גם באשכול ההשראות, שיישאר
(כי האשכול הזה יישקע בסוף. וכזה ציור... חבל שיישקע איתו)
נכתב ע"י ronitg;n5065867:תודה תודה!
(זה מרוב שהוחמאתי)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים