המונה פועם, למה?

• הוסף לסימניות
אני משתמש בנטסטיק ולאחרונה בדקתי בהגדרות של התוכנה הנלווית לנטסיק (אלקטל במקרה שלי), וגיליתי שכשהנט-סטיק מחובר וגם כשאין גלישה כלל, קרי: הדפדפנים סגורים, (אין תוכנות שפועלות) גם אז המונה פועם ומונה גלישה, אמנם קצת גלישה אבל פרוטה לפרוטה מצטרפת, ובפרט שהחבילות המוגבלות שחבל שם על כל מגה מיותר,
מה הסיבה לכך? יש אולי תוכנות מסויימות שעובדות ברקע משתמשות בגלישה?

מה שאני עושה, אני מנתק את הנטסטיק כל הזמן, וזה ממש סרבול.
מישהו יודע לייעץ בנידון?

במחשבה שניה, עוד שאלה קטנה: האם המונה גלישה של ה'נטסטיק'ים למיניהם הוא אמין? הוא סופר את הגלישה בצורה אמיתית?

• הוסף לסימניות
מה עם תוכנות מייל כמו אאוטלוק?
לא רצות אצלך ברקע?

• הוסף לסימניות
לא,

• הוסף לסימניות
רוב התוכנות מחפשות כל הזמן עדכונים.
את חלקם ניתן לבטל בmsconfig

• הוסף לסימניות
אפשר בתוספת של 10 שקלים לרכוש גלישה בלי הגבלה
(לפחות בחברת פלאפון, אין לי מושג בחברות אחרות אבל מסתמא זה גם אותו דבר)

• הוסף לסימניות
הבלי הגבלה הוא אני חושב 10 גיגה. ואז האטה במהירות הגלישה. אין בלי הגבלת מהירות.

• הוסף לסימניות
די קשה להגיע ל10GB אם אתה לא מוריד כל היום סרטים וקבצים כבדים מאוד

• הוסף לסימניות
הייתי שמח להוסיף 10 שקל ולקבל חבילה ללא הגבלה, אבל מה אעשה ויש לי נטסטיק מבית 'נטצח' (מוצר יחסית חדש הנטסטיק שלהם) והמחירים שלהם מאוד גבוהים בתמורה לכמות הג'יגה שהם מנדבים לי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה