מידע שימושי המונופול נשבר: סופרבוס תחליף את אגד בירושלים

• הוסף לסימניות
בטבריה גם יש את סופרבוס כמובן ללא השוואה לצפיפות והעומסים בתחבורה בירושלים.
השירות הפנימי בסדר גמור והבין עירוני פשוט למופת ולדוגמא! לבני ברק כל השבוע (ונתניה מודיעין עילית אלעד וגבעת זאב בסופי שבוע)התדירות השפע של האוטבוסים וההתחשבות בציבור שלנו מצויינים!
ולכן אין לי ספק שבירושלים הם יהיו יותר טובים מאגד!

• הוסף לסימניות
בטבריה גם יש את סופרבוס כמובן ללא השוואה לצפיפות והעומסים בתחבורה בירושלים.
השירות הפנימי בסדר גמור והבין עירוני פשוט למופת ולדוגמא! לבני ברק כל השבוע (ונתניה מודיעין עילית אלעד וגבעת זאב בסופי שבוע)התדירות השפע של האוטבוסים וההתחשבות בציבור שלנו מצויינים!
ולכן אין לי ספק שבירושלים הם יהיו יותר טובים מאגד!
כל מילה.
חוץ מזה שאי אפשר לדעת מה יהיה בירושלים.
לכאורה בהתחלה ברור שהם ינסו להיות הכי בסדר.. אפילו להראות לאגד דוג'.. חחח

פעם חשבת שאין יותר גרוע מאגד תעבורה..
נראה לי אפיקים עוד הכי לעניין..

מסתבר שאין מה לעשות חוץ מלקוות לטוב.

• הוסף לסימניות
לאגד יש אוטובוסים נוחים וחדשים
סופרבוס עם אוטובוסים שד' ישמור, לא עולים את העליות לירושלים...
אני מאמין שהם יקנו מהם חלק מהאוטובוסים, אגד לא יזרקו אותם לפח.

• הוסף לסימניות
מישהו יודע מה הקוים שהם יקחו בפעימה הראשונה?
וממתי הם מתחילים?

• הוסף לסימניות
כתושב בית שמש אני מצרף את תנחומי לתושבי הבירה....
השירות של סופרבוס בבית שמש אינה שווה ביקורת!
אני מקווה שתושבי ירושלים לא ישתקו ויבלגו על העוול הנעשה להם, והם יעמדו על שלהם שלא ליפול בפח עם שרץ ביד.

• הוסף לסימניות
מישהו יכול להסביר לי למה לא מייצרים שוק יציב ותחרותיות אמיתית בקווי האוטובוסים?

יציבות לדוגמא, מכרזים קטנים יותר לפי שכונות.
הר נוף גב"ש קרית משה סופרבוס, בית וגן בית הכרם שכונת פת קרית יובל דן, מרכז העיר אגד, רמת שלמה רמות פסגת גבעת זאב הר חומה נווה יעקב קווים עילית וכדומה...
רק כך אפשר להתלט על העיר הזו.

אם להיות נועזים יותר ולדאוג לתחרותיות,
לכל קו 2 חברות שבכל שעה צריכות להוציא × אוטובוסים, אנשים יבחרו עם מי לנסוע, כך תגדל התחרות והשירות, לא כך?

• הוסף לסימניות
לא יכול להיות גרוע יותר מסופרבוס....
הם הצליחו לעקוף את אגד בסיבוב
לחשוב על סופרבוס במטרופולין ירושלים:mad::eek::mad::eek:!!!!!!

• הוסף לסימניות
2 חברות התחבורה הציבורית הטובות ביותר בארץ זה אפיקים וקווים עילית,
אני מציע שיחליפו בירושלים את אגד בשתי חברות אלו במתכונת שהציעו כאן,
כל מסלול יופעל ע''י 2 החברות (עם שינויים קטנים מקסימום) ולנוסעים תהיה הפריבילגיה המכובדת לבחור מי יזכה בהם...

• הוסף לסימניות
נראה לי זה בדיוק מה שחברי סיעת "התעוררות" ניסתה להשיג, להציק עוד קצת לתושבים מכיוון לא צפוי...
במחשבה שניה, אולי סופרבוס היא בכלל חברת בת של אגד, דופקים אותה איפה שיש צורך כדי שכולם יתחננו "תחזירו את אגד"...

• הוסף לסימניות
במחשבה שניה, אולי סופרבוס היא בכלל חברת בת של אגד, דופקים אותה איפה שיש צורך כדי שכולם יתחננו "תחזירו את אגד"...
בבית שמש בשעתו הסתובבה לה רכילות שכזו שיד רוחצת יד...
לך תדע...
אבל כתושב בית שמש אני חושב שאגד עוד יותר גרועה מסופרבוס.

• הוסף לסימניות
אין הגיון לפצל את שכונות ירושלים בין המפעילים, כיון שכל קו מתחיל בשכונה אחת ומסיים בשכונה אחרת...
ולמי שהציע הפעלת קו על ידי 2 חברות, ע"ע 402 בשעתו...
(גם עכשיו התחנות של 402 ו-401 בב"ב ברחוב השומר ובר"ע פינת רש"י מפוצלות בין החברות מהסיבה הנ"ל)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה