- הוסף לסימניות
לדעתי ממש לא.אז את אומרת שהיא לא אמורה לפחד?
לדעתי ממש לא.אז את אומרת שהיא לא אמורה לפחד?
לדעתי המופע כן. הכי גרוע שם חיילים עם סוסים אבירים (במלחמות יוון והאינקווזיציה) וציונות- המלחמות בארץ ישראל. אבל אין אזכור לצה"ל.כן, אבל האם מבחינה רוחנית הוא סולת נקיה? חשוב לי לדעת
הבן שלי בן 4 פחד מאד. יש תפאורת לדים ענקית עם אש ואפקטים, וקולות מלחמה.אז את אומרת שהיא לא אמורה לפחד?
איזה תמונות? אני אגיד לכם מה- אני מביאה 3 ילדות טהורות.. אני לא רוצה לקלקל להם את הנפש ולהפחיד אותם.. מבינים?אגב התמונות של השואה הפחידו אותי יותר מאשר את הילדים
ולא אהבתי את השימוש בהם.
ילדים לא מבינים מה הם רואים שם:איזה תמונות? אני אגיד לכם מה- אני מביאה 3 ילדות טהורות.. אני לא רוצה לקלקל להם את הנפש ולהפחיד אותם.. מבינים?
לפחות חצי שעה קודםכמה זמן לפני ההופעה צריך להתמקם שם?
הכנתי מראש שיהיה אורות מסנוורים ורעש ומוזיקה חזקה והרבה צבעים ומישהו תלוי על חוט אבל הוא לא יפול..אוקי.. מקווה שזה בסדר... ה' יעזור... בכל אופן- תודה רבה ממש!!
ברגע שילד יודע לקראת מה הוא הולך- הוא מפחד תשעים אחוז פחות.. כי האי וודאות היא זו שגורמת לפחד.. תודה שהזהרתם אותי ואמרתם לי שככה הולך להיות.. אני אכין את הקטנות בעז"ה!!!!הכנתי מראש שיהיה אורות מסנוורים ורעש ומוזיקה חזקה והרבה צבעים ומישהו תלוי על חוט אבל הוא לא יפול..
וזה היה חשוב ונכון ב"ה.
לא הייתי מכניסה מתחת גיל 6. עומס הגירויים מיותר.
ריחמתי על התינוקות הקטנטנים שהיו שם וצרחו.ובכו. ונבהלו. כנראה שלאמהות אולי לא היתה ברירה או לא ידעו שזה הסגנון.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים