מידע שימושי המופע המרכזי - חוויה נדירה שאסור לפספס!

• הוסף לסימניות
כן, אבל האם מבחינה רוחנית הוא סולת נקיה? חשוב לי לדעת
לדעתי המופע כן. הכי גרוע שם חיילים עם סוסים אבירים (במלחמות יוון והאינקווזיציה) וציונות- המלחמות בארץ ישראל. אבל אין אזכור לצה"ל.
יש גם לוליינות ברמה גבוהה, עם בגדים צמודים (שחור, מלא) (הבן שלי חשב שאין להם גרביים :) יתכן.)
השירים כן עדכניים, אבל כנראה הילדים שומעים אותם בכ"ז.

אז את אומרת שהיא לא אמורה לפחד?
הבן שלי בן 4 פחד מאד. יש תפאורת לדים ענקית עם אש ואפקטים, וקולות מלחמה.
ממש לא כולם מפחדים, אבל אותו הייתי צריכה לחבק כל הזמן

• הוסף לסימניות
אגב התמונות של השואה הפחידו אותי יותר מאשר את הילדים
ולא אהבתי את השימוש בהם.

• הוסף לסימניות
אוקי.. אז הרעש והבלאגן מפחידים אותם... לא השחקנים או התוכן נכון?
עם זה אפשר איכשהו להסתדר...
ממש תודה לכל המתנדבות פה שהואילו בטובם לענות לי!!!

• הוסף לסימניות
אגב התמונות של השואה הפחידו אותי יותר מאשר את הילדים
ולא אהבתי את השימוש בהם.
איזה תמונות? אני אגיד לכם מה- אני מביאה 3 ילדות טהורות.. אני לא רוצה לקלקל להם את הנפש ולהפחיד אותם.. מבינים?

• הוסף לסימניות
איזה תמונות? אני אגיד לכם מה- אני מביאה 3 ילדות טהורות.. אני לא רוצה לקלקל להם את הנפש ולהפחיד אותם.. מבינים?
ילדים לא מבינים מה הם רואים שם:
חיילים נאציים במסדר
קרימטוריום
מחנה ריכוז בצילום אויר
אולי גם יהודים הולכים, לא זוכרת
אין תמונות שמזעזעות בפני עצמן

• הוסף לסימניות
אוקי.. מקווה שזה בסדר... ה' יעזור... בכל אופן- תודה רבה ממש!!
הכנתי מראש שיהיה אורות מסנוורים ורעש ומוזיקה חזקה והרבה צבעים ומישהו תלוי על חוט אבל הוא לא יפול..
וזה היה חשוב ונכון ב"ה.
לא הייתי מכניסה מתחת גיל 6. עומס הגירויים מיותר.
ריחמתי על התינוקות הקטנטנים שהיו שם וצרחו.ובכו. ונבהלו. כנראה שלאמהות אולי לא היתה ברירה או לא ידעו שזה הסגנון.

• הוסף לסימניות
הכנתי מראש שיהיה אורות מסנוורים ורעש ומוזיקה חזקה והרבה צבעים ומישהו תלוי על חוט אבל הוא לא יפול..
וזה היה חשוב ונכון ב"ה.
לא הייתי מכניסה מתחת גיל 6. עומס הגירויים מיותר.
ריחמתי על התינוקות הקטנטנים שהיו שם וצרחו.ובכו. ונבהלו. כנראה שלאמהות אולי לא היתה ברירה או לא ידעו שזה הסגנון.
ברגע שילד יודע לקראת מה הוא הולך- הוא מפחד תשעים אחוז פחות.. כי האי וודאות היא זו שגורמת לפחד.. תודה שהזהרתם אותי ואמרתם לי שככה הולך להיות.. אני אכין את הקטנות בעז"ה!!!!

• הוסף לסימניות
הכנסתי ילד בן 4 שמאד נהנה
וילדים בני 8 ומעלה שנהנו מהביצועים
אני חזרתי עם כאב ראש איום
(כנראה בשלב מסוים אנחנו חוזרים אחורה ומתחילים להרגיש כמו ילדים קטנים :D)
בתכלס ביצועים יפים של וידאו ומוסיקה
הפריע לי <מבחינה צניעותית> האקרובטיקה שהיתה עם לבוש צמוד מאד
והרמה של ההצגה
אבל אי אפשר כנראה לרצות את כולם
ונראה שניסו (וגם הצליחו לדעתי) להתאים למנעד רחב של גילאים וסגנונות

לגבי הנשים כמו שאמרו
אמהות מגיעות עם יותר ילדים ולכן מתמלא מהר יותר
חצי שעה לפני כן לעמוד בתור
הם פותחים כ25 דקות לפני הזמן
אפשר לראות מצוין מהיציע ממול ואז אין כמעט תורים ויש מקומות
מי שמתעקשת למטה אז לא בשורות הראשונות שנמצאות מתחת לבמה כי אז צריך להרים את הראש וממש קשה לראות את הכל

בהצלחה לכולן

• הוסף לסימניות
יש הסרטות מקצועיות למישהו?
שתפו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה