(:keep smiling
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
אצלי עזר מאדאשמח לדעת עם המוצר קלין יעיל או לא בלי לפרט
הדרגתי אבל
חשוב מאד להקשיב למינון ולהוראות שהם אומרים לך ובעז''ה מיד משתפר ולפעם הבאה שיפור עוד יותר מורגש
אותי זה הציל ממש
אצלי עזר מאדאשמח לדעת עם המוצר קלין יעיל או לא בלי לפרט
איך אפשר ליצר איתם קשר ?אצלי עזר מאד
הדרגתי אבל
חשוב מאד להקשיב למינון ולהוראות שהם אומרים לך ובעז''ה מיד משתפר ולפעם הבאה שיפור עוד יותר מורגש
אותי זה הציל ממש
יש להם מוקד ארציאיך אפשר ליצר איתם קשר ?
לא עונים
בשניהם לא עונים (עובדים עד 4 בלי שישי. )072-25-37-440
ויש את המספר ווצאפ
055-6885219
יצא שענו לי בווצאפ בלילהבשניהם לא עונים (עובדים עד 4 בלי שישי. )
מחפשת בירושלים
תודה
לא הגיבו מאתמול בצהריםצא שענו לי בווצאפ בלילה
שווה לנסות
אני מכירה מביתר, משפחת מוצרי מרחוב החיד''א 11@בתיה נבנצל יכולה לתת לי פרטים איפה אפשר לקנות מוצרים של יורוביץ?
ובכללי אם מישהי ניסתה את אקזיט של מד'רנייטשר אודה מאוד להמלצות / דיס
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים