דרוש מידע המוקד הארצי לביטוח

• הוסף לסימניות
התקשרה אלי נציגה הבוקר ואמרה שהיא מהמוקד הארצי לביטוח ושעכשיו בעקבות הקורונה מגיע לנו החזרים על הביטוחים שלנו
של המשכנתא וכו'
וביקשה לצורך כך מספר וזהות ותאריך הנפקה ואמרה שהסוכן יחזור אלי ויבצע איתי את ההחזר
היה נשמע לי חשוד
שאלתי אותה באיזה חברת ביטוח אנחנו?-לא ידעה להגיד
ביקשתי ממנה מספר שלהם לחזור -אמרה שאין להם שיחות נכנסות זה מוקד מטעם המדינה רק לשיחות יוצאות
אמרה לי שתעביר אותי למנהל שהוא יסביר לי
תכלס, יש כאן עוד מישהו שנתקל בהם? מי הם? זה אמיתי/עוקץ?
אשמח למידע!

• הוסף לסימניות
אף אחד?

• הוסף לסימניות
אכן חשוד, מי שאין לו שיחות נכנסות זה מאד חשוד.

להבא תאמרו לכל המתקשרים האלו ודומיהם לא רלוונטי.

אם יש לכם רצון לדעת איזה ואיפה ביטוחים יש לכם.

יש אתר של משרד האוצר בשם הר הביטוח לבדוק זאת.

• הוסף לסימניות
אכן חשוד, מי שאין לו שיחות נכנסות זה מאד חשוד.

להבא תאמרו לכל המתקשרים האלו ודומיהם לא רלוונטי.

רצו לתת החזר על כספים ששילמנו

יש תוכנית כזו עכשיו מהמדינה בגלל הקורונה?

• הוסף לסימניות
התקשרה אלי נציגה הבוקר ואמרה שהיא מהמוקד הארצי לביטוח ושעכשיו בעקבות הקורונה מגיע לנו החזרים על הביטוחים שלנו
של המשכנתא וכו'
וביקשה לצורך כך מספר וזהות ותאריך הנפקה ואמרה שהסוכן יחזור אלי ויבצע איתי את ההחזר
היה נשמע לי חשוד
שאלתי אותה באיזה חברת ביטוח אנחנו?-לא ידעה להגיד
ביקשתי ממנה מספר שלהם לחזור -אמרה שאין להם שיחות נכנסות זה מוקד מטעם המדינה רק לשיחות יוצאות
אמרה לי שתעביר אותי למנהל שהוא יסביר לי
תכלס, יש כאן עוד מישהו שנתקל בהם? מי הם? זה אמיתי/עוקץ?
אשמח למידע!
הכי חשוד שיש
אין דבר כזה מוקד ארצי לביטוח יש חברות ויש סוכנויות

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לאתר הרלוונטי של משרד האוצר קוראים הר הכסף לא הר הביטוח

• הוסף לסימניות
לאתר הרלוונטי של משרד האוצר קוראים הר הכסף לא הר הביטוח
לא מדובר באתר

מדובר במוקד מטעם המדינה שמתקשר למבוטחים

אגב, מה באמת אפשר לעשות עם ת.ז. ותאריך הנפקה?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
היות וזה זיהוי בדרגה גבוהה ניתן דרכו לא רק לדעת כמה כסף ואיפה יש לכם, אלא גם למשוך אותו (לא פשוט מאד, אבל גם לא מסובך אחרי שיש את הפרטים האלו).

• הוסף לסימניות
התגובה שלי הייתה כלפי זה:

לא מדובר באתר

אכן, טעות שלי (לא שמתי לב לשם הניק)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה