התייעצות המורה נהיגה הזה מוכר?

• הוסף לסימניות
שלומי דמרי ממודיעין עילית שהתחיל לפרסם ת'צמו עכשיו

אם יש למישהו מידע אשמח לשמוע

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מניסיון לאחרונה...
לברר עד כמה המורה נעים ונחמד. המורה שלי , לדעתי, גם הטעיות שלי לא הצדיקו את הגערות והגידופים שחטפתי ממנו... אפשר לחשוב שעשיתי אותן בכוונה... חשוב לציין שזה היה דרך בית ספר לנהיגה ולא פרטי.

• הוסף לסימניות
מניסיון לאחרונה...
לברר עד כמה המורה נעים ונחמד. המורה שלי , לדעתי, גם הטעיות שלי לא הצדיקו את הגערות והגידופים שחטפתי ממנו... חשוב לציין שזה היה דרך בית ספר לנהיגה ולא פרטי.
ושלא יתעסק בפלאפון שלו כל השיעור....

• הוסף לסימניות
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אז תכלס למי יש להמליץ [ מנסיון ] על מורה נהיגה טוב נחמד שמביא הצלחות ג''כ. באיזור מודיעין עילית. ?????

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אז תכלס למי יש להמליץ [ מנסיון ] על מורה נהיגה טוב נחמד שמביא הצלחות ג''כ. באיזור מודיעין עילית. ?????
קובי גנץ
ב"יס יובלי
במודיעין
קצת קשוח ובעיניי זה יתרון,
אחוזים גבוהים אצלו עוברים טסט ראשון- שני,
הוא מלמד מעולה
ויש לו זמינות גבוהה!
לא מתעסק בפלאפון בכלל
(לקח לי חודשיים מהשיעור הראשון עד הטסט, שמתוכם שבוע הוא היה בחו"ל.....
ועברתי בראשון..)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה