יש להם חנות באשדוד 052-7691443איזה חנויות מוכרות את הבגדים שלהם?
ואם יש למישהו מס' טלפון של החנות "צ'רניז" עצמה או של חנויות שמוכרות את הבגדים שלהם - יעזור לי מאוד.
(לא משנה איזה עיר)
זכור לי שבשנים קודמות היה להם, שאלתי עכשיו ואין להם.טיפ טופ מוכרים את הבגדים של טשרניס
שניהם לא הביאו השנה את הבגדים של צ'רניזגם זיסע קינדערלאך בבני ברק מוכרת, ואולי גם קיוטי פאי
נכון, אבל את מה שאני רוצה כבר אין להם, נגמרו המידות...נראה לי ש"לה - בינגו" בבני ברק גם מוכרים את הבגדים שלהם.
תודה!יש להם חנות באשדוד 052-7691443
פלמינגו בית שמש
יש לך אולי טלפון שלהם?גרוסמן בירושלים
בוודאות היתה סחורה של צ'רניס העונה בטיפ טופ.זכור לי שבשנים קודמות היה להם, שאלתי עכשיו ואין להם.
ראית בחנות?בוודאות היתה סחורה של צ'רניס העונה בטיפ טופ.
כן, ראיתי וקניתי בחנויות.ראית בחנות?
אני מקבלת את הקטלוגים שלהם במייל,
באחד הקטלוגים הראשונים הופיעו בגדים של צ'רניז
ואח"כ בקטלוגים ששלחו בהמשך זה לא היה,
שאלתי אותם על משהו ספציפי שרציתיף חשבתי אולי בטעות נשמט אמרו לי שאין להם
תוד'ה. שלחתי. מקווה שתגיב לי.כתובת המייל של מנהלת המותג - צ'רני
charnykidsאין לכתוב כתובת מייל
כבר כמה ימים מנסה ולא זמין. בטוח זה המס' הנכון? אולי יש עוד מס'?יש להם חנות באשדוד 052-7691443
יש למישהי את המס' שלהם?גרוסמן בירושלים
זה המס' של צרניז.המס' הישיר שלהם:
0722220449
בטיפ טופ אמרו שצריך להגיעסליחה שאני מקפיצה ..
אבל העונה איפה אני יכולה להשיג ?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים