מזגן המזגן מוציא ריחות, מה עושים?

• הוסף לסימניות
בעבודה שלי היה פעם ריח נוראי באחד המשרדים ושמו לב שכל פעם שמדליקים את המזגן הריח נהיה בלתי נסבל.
הביאו איש תחזוקה שפתח אותו וראה שם נבלה של עכבר...
תמיד כדאי לפתוח סתם בשביל לנקות את האבק.

• הוסף לסימניות
איו לי ידע...
אבל לחבר שלי קרה שיצא ריח כי הצינור לטפטוף המים חובר לביוב[זה בסדר אבל צריך להתקין מונע ריח]

• הוסף לסימניות
ממליצה לקרוא את שני המדורים האחרונים של 'פטנט רשום' של המודיע שמדברים על הנושא הזה

• הוסף לסימניות
אני מנקה מדי פעם,
והריח רק כשהוא 22 מעלות ומעלה
יכול לעזור אם תפעילו את הFAN על מצב AUTO ככה המזגן לא ינשוב כשהמזגן מגיע לרמת הקור הנדרש והמדחס מפסיק לפעול.
או להפעיל על טמפ' נמוכה

• הוסף לסימניות
הריח מהמזגן מגיע בד"כ מבקטריות (פטריות) שנוצרות מלחות.
הריח מורגש בעיקר כשהטרמוסטט בהפסקה- לכן כשהמזגן על מעלות נמוכות לא יהיה ריח.
אפשר לקנות ספריי בחנויות טמבור שעוזר לזה
וכדאי גם בשלט של המזגן להדליק את הX FAN
זה מעביר את המזגן למצב אוורור אחרי שמכבים אותו וכך הוא מתייבש מהלחות שנוצרה

• הוסף לסימניות
ממליץ לעשות שטיפה למזגן אולקנות ספריי לניקוי מזגנים -בטמבור

• הוסף לסימניות
אצלי זה קרה במזגנים חדשים ללא בקטריות
וזה מה שהסבירו לי בחברה
שבגלל שכשהמדחס פועל נוצר מים בתעלת המזגן
וכשהוא מפסיק לפעול המים עומדים וזה מייצר ריח
ושהפתרון הוא להפעיל על טמפ' נמוכה כדי שהמדחס יפעל רוב הזמן.
ושמתי לב שהגדרת הפאן על אוטומטי גם עוזר כי במצב אוטומטי המזגן פחות נושב כשהוא מגיע לרמת הקור הנדרש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה