המחאה נגד אגד

• הוסף לסימניות
משום מה אין לי הרשאות באשכולות שנפתחו אך אינני יכולה להתאפק מלהגיב ולחזק את המאבק הציבורי שחייבים לנצח בו.
א. מצאה חן בעיני מאד המשוואה ללגו ולחלה, כשאיכות המוצר פגומה , אז כל המערכת מתגייסת להגנת הצרכן. בואו נמשיך את המשוואה עד הסוף ,נסיעה באוטובוס היא כמו משחק וחלה? אין בעיה, נא החזר כספי ופיצוי על כל אי שביעות מהמוצר.

ב. אוקיי, הבנתי שיש בעיה עם ציבור זניח שלא משלם, נגיד . איך מותר להניח את הפוקוס על מגזר מסויים ולהורות באצבע מאשימה שרק שם הגנבים? יש בעיה? בבקשה פרסומת ברמה ארצית כולל כל העיתונים דתים חילונים וחרדים. מה זה אם לא הוצאת שם רע והסתה פרועה?

ג. מעניין מאד כל המקרים המתועדים. על מה מדווחים הפקחים חמומי המוח, על ילדון נרעד שפתאום גילה כי נגמר לו הרב קו וכשחבר שלו הלך ברגל מרמות לעיר כי לא היה לו רב קו, הוא החליט להידחס לאוטובוס ולשלם מחר.
האם הם בדקו את כלל הנסיעות, וכלל האוטובוסים בהיקף חודשי או שבועי. או רק לאוטובוס אחד.

ד. אולי הם גילו מישהו ששכח רב קו חופשי חודשי ולא התחשק לו לשלם שוב, או מישהו שהרב קו נפגם וכשההוא הבטיח לסדר מחר, זה היה בשבילם מילים בעלמא כי הם לא מבינים מה זו מילה של חרדי. ועד כמה היושר נר לרגליו.

ה. יותר מכל מצאה חן בעיני התגובה של אחד הניקים שהיה מוטב פי אלף לעורר רגשות רחמים משר להפנות אצבע מאשימה. מודעה בנוסח: הידעת? נהג שנתפס עם נוסע שלא שילם בתחילת הנסיעה נקנס בעשרות/ מאות שקלים.
אתה תשלם מחר, אבל מה יהיה אתו? הייתה פועלת פי אלף

ו. ואם כבר על דרך השלילה, חבל שמשרד הפרסום לא צייר אוטובוס ברוורס וכתבו :שלא תחזרו בגלגול- לחרדים גנבים זה היה יותר עוזר.

ז. חייבים להתארגן למחאה מעשית. אם צעירים בני 15-40 ילכו ברגל שלושה ימים מהשכונות ויישאו דגלים נוסח הכרזות המקסימות שנעשו כאן או משהו בסגנון: אנחנו לא גנבים וגם לא בני ערובה! זה היה יוצר הד תקשורתי עצום.
הגיע הזמן שהאביב החרדי נגד אגד הרודן, יצא לדרך!

• הוסף לסימניות
אני, אין לי עיתון, ואין לי מושג מה קורה שם באגד (בנוסף לכך שיש לי מליונים של טענות על החברה העריצה הזו...)
מה קורה???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;1051213:
אני, אין לי עיתון, ואין לי מושג מה קורה שם באגד (בנוסף לכך שיש לי מליונים של טענות על החברה העריצה הזו...)
מה קורה???
תכנסי לפורום פרסום שיווק וקופרייטינג- שם תראי מה קורה.

• הוסף לסימניות
הכול נכון חוץ מז'. התקשורת נגד החרדים וזה לא יעזור אם הם צודקים או לא.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה