קורונה המחדל הגדול שלנו - איך ולמה, והתיקון!

מצב
הנושא נעול.
תודה לפותחת האשכול על דבריה המחכימים.

מסתייגת מההכללה של הציבור החרדי כולו כשהתקשורת מפמפמת כל היום רק על בני ברק. יש חרדים גם בדימונה, תעזבו אותם לנפשם, הם נזהרים ואחראיים. עיקר הבעיה היא בבני ברק.
ואם מאוד רוצים להאשים מישהו

אז אני מאשימה

חד ומחוספס.

את העיריה.

ידעו עם מי יש להם עסק.
ידעו את אופי הציבור ואת הלך רוחו.
ידעו על הסכנה וקבלו דיווחים על הקורונה.
ידעו להקים קו תוכן כשהתושבים צריכים הרבה הרבה מעבר.

וכמו ממשלת פולין במלחמת העולם השניה, בורחים כמו שפנים לבתים, משאירים מענה נעבע'כי במוקד 106
בלי פתרונות של שליחויות, ניסוח צווי הסברה והרתעה, עידוד והעלאת המורל וכדו' כפי שנהגו ראשי ערים אחרות. (מעצבן להשוות לטלזסטון! חלה חמה ועיתונים לשבת, אוהל סיוע ענק, מתחם קניות והצטיידות כולל הכל כשנשקל סגר על העיר וקשר ישיר ומהיר עם כל תושב. נכון, זו רק מועצה, הרבה פחות תושבים, וגם התושבים שם ממושמעים פי כמה, אבל הלו, עיריית בני ברק מתוקצבת פי כמה, יש לה יכולות פי כמה!)

אז באמת תודה, קבלנו טלפון נסער רבע שעה לפני שבת שמתריע לא לצאת מהבית.
זה לא הכל.
זה לא כלום.
זה מאוחר מידי.
זה לא אחראי.

אני מאשים (ה).

נערך לאחרונה ב:
מה לעשות ואני נתקלתי בכמה מקרים בבני ברקב של אנשים שהיה להם סיפטומים של קורונה וממש התחננו לבדיקה ודחו אותם בלך ושוב!!!
כי אנחנו באמצע מגיפה, זה לא כמו תור של קופת חולים בימי שלום. אנחנו במלחמה.

חבל שאני ששומרת על ילדי ממוצאי פורים בבית לפי הוראת גדולי הדור
ומשתדלת לא לצאת מהבית רק לצרכים חיונים,
צריכה לסבול את כל ההשלכות שגרמו כל אותם "החכמים" שהתחכמו, וערבו פוליטיקה קטנונית ומכוערת על גב הציבור,
לא מדובר בעניני ג'ובים, תיקים או סגנים, מדובר בחיים או מוות.
תחשבו שלשר הבריאות היו קוראים נפתלי בנט או אחמד טיבי הכל היה אחרת, וד"ל.
עוד תקום ועדת חקירה..... ה' ירחם
חברים אתם נסחפים !!!!
זה נס משמים שליצמן היה בתמונה
אחרת לא היה מי שיארגן את כול אדמורים והרבנים שליט"ה
למי לאחמד טבי היו מקשיבים לסגור בית כנסת???

על מה ולמה לזרוק ססמאות מלחמה בעת צרה
אחרי הכול אנו יכולים לשלוט במצב במגזרים החרדים בכול הארץ
איך זה יכול להיות סימן ששומרים על הכללים
צריך לחקור מישהו מקצועי שיש לו כלים לבדוק את זה
לא סתם זה נושא רוצים ללמוד מטעיות מה לא לעשות

אמנם אני מטלז סטון ולא מב"ב וכואב לי מאד לראות מה קורה שם, זה עצוב ואפילו מפחיד! ה' ירחם.
2 נקודות אני רוצה להוסיף:
- כאן בטלז סטון למרות שב"ה נרגע המצב אנשים עדיין ואפילו יותר מחמירים בכללים מה שהיה יכול להיות להפך, בלי הרבה אינטרנט והרבה חדשות הרבנים אומרים וכולם עושים הרחובות ריקים, הקניות במשלוחים (ולא תמיד מגיע... אנחנו לדוגמא היינו בלי לחם הזמנו ולא הגיע כי היתה הזמנה קטנה והעומס היה גדול -אז הכנו לחמניות ופיצות- כן!! בערב פסח!!!!) אפשר להסתדר בכל מצב, והאמת אני לא יצאתי לשום קניות נלבש מה שיש ונשמח ונסתר דברים בסיסיים הזמנתי (אציין לזכות את חברת שרייבר על ההענות והמהירות- צל"ש) אבל רק שימו לב גם אם המצב מתחיל להרגע בעזרת ה' אל תרפו!!! צריך להמשיך עם הכללים ואף להחמיר זה רק עוזר!!
ואפשר להיעזר האחד בשני- אתן קצת רעיונות ממה שאנחנו עושים כאן: במקום שכל הבנין ילך לטבול את הכלים לפסח הרי זה הכרח חייבים לצאת לא? אז שכן אחד אסף את הכלים של כמה שכנים יחד וטבל בשבילם גם.. הרווח- גם חסד וגם "ונשמרתם" כנ"ל גם בקניות קטנות ויומיומיות שקשה להשיג משלוח לזה.

- דבר נוסף זה כמו שמישהו כתב כאן- ה' רוצה מאיתנו משהו! אפשר לנסות להתחזק בהרבה נקודות אבל אני חשבתי על רעיון של אחדות "ואהבת לרעך כמוך", לחשוב על השני יותר, ודבר ששמתי לב לזה לפני הרבה וכבר יצא לי לדבר עם הרבה נשים על כך צריך לשים לב יותר למה שאנחנו אומרים לא רק לשון הרע, גם בענין של השוואות ופרגון- כמו במקום לאמר :"וואי איך שיפצתם יפה אבל תגידי מאיפה הכסף? את רק עובדת ב..." אפשר לאמר "וואו יפה מאד תתחדשו ותהנו" ולהרגיש שהלב מתמלא בפרגון ולא בשום צביטה של אוף למה לי אין.....
כמו כן גם עקיצות "מבודחות" כמו -"נו... מה את לוקחת ללב סתם צחקתי... " מוכר? גם כשזה מחברה טובה זה יכול לפגוע. ויש עוד הרבה אני רק מעלה נקודה למחשבה וכל אחד יודע איפה לתקן כי חסד ולהיות טוב עם השני זה לא רק לרקוד לו בחתונה או להכין ארוחה לשכנה שילדה, (לא מזלזלת חלילה גם זה.) וגם לעשות טוב בלב
לאמר מילים יפות, לפרגן, להקשיב מכל הלב והאוזניים, להבין ולהשתתף ולשמוח איתו במה שיש לו ועוד....

הרבה בריאות רפואה שלמה ובשורות טובות לכל עם ישראל בכל מקום שהם

מובטחני שיש אנשים בפורום שעשו קיצור קיבה.
הסיכויים למוות הם :
"מוות: הסיכוי לתמותה לאחר ניתוח בריאטרי עומד על פחות מ- 0.3% "
(מקור:https://hospitals.clalit.co.il/emek...and_side_effects_after_bariatric_surgery.aspx)
אין שום קשר בין הזכות של בן אדם להרוג את עצמו, לבין הסיכוי אפי' הקלוש ביותר שהוא ירצח אנשים אחרים.

דיווח: ההנחה ש-38 אחוז מתושבי בני ברק חולי קורונה – נבעה מטעות חישוב
מנכ"ל מכבי שיקר לחברי הכנסת ויצר פאניקה בציבור: ככל הנראה שהנתון לפיו 38% מתושבי בני ברק חולים בקורונה, נבעה מטעות חישוב. הסיבה: 35% מהבדיקות במכבי בעיר אמנם יצאו חיוביות, אך רוב הנבדקים הם מי שהראו תסמינים מוקדמים. jdn

טעות קטנה ממש...
והכל על גל השנאה!
מכבי - תושבי בני ברק יזכרו את זה!!!
ומי יודע אולי תשארו עם 38% מבוטחים בעיר. אופס סליחה, טעות שלי - התכוונתי עם 8%...

אני לא מבין איך אחרי שנגיף קטן הקריס את כל העולם המערבי ה''מהולל'' שנבנה במשך כ"כ הרבה שנים,
ורק מי שהתורה והמצוות הם עיקר חייו נשאר שפוי (שמעתם באלו היקפים עלו מכירות הנשק באמריקה מאז תחילת משבר הקורונה?)....
עוד חושבים שיש לאברכים רצון לחפש משהו בעולם המערבי...
נראה לי שבתקופה כזאת גם המשל של השועל והדגים לא אקטואלי....

מה כן היה צריך לקרות? לא יודע!
ודאי שלא הגברת האמון במוסדות המדינה. אין מה להאמין בהם.
'כְּכֶלֶב שָׁב עַל קֵאוֹ כְּסִיל שׁוֹנֶה בְאִוַּלְתּוֹ' (משלי כו יא).

דיווח: ההנחה ש-38 אחוז מתושבי בני ברק חולי קורונה – נבעה מטעות חישוב
מנכ"ל מכבי שיקר לחברי הכנסת ויצר פאניקה בציבור: ככל הנראה שהנתון לפיו 38% מתושבי בני ברק חולים בקורונה, נבעה מטעות חישוב. הסיבה: 35% מהבדיקות במכבי בעיר אמנם יצאו חיוביות, אך רוב הנבדקים הם מי שהראו תסמינים מוקדמים

טעות קטנה ממש...
והכל על גל השנאה!
מכבי - תושבי בני ברק יזכרו את זה!!!
ומי יודע אולי תשארו עם 38% מבוטחים בעיר. אופס סליחה, טעות שלי - התכוונתי עם 8%...

מה המקור?

העולם המערבי...
...אברכים...
...השועל והדגים....

...האברכים... המטפלים...בקורונה.

הודעה זו הכילה תכנים שאינם תואמים לכללי האתר ולכן נערכה. נשארו מספר מילים כדי להדגים אילו הודעות נמחקות.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
נערך לאחרונה ע"י מנהל:
סוף סוף מחקו ...

למנהלים כבר אין כוח, אחרי שלושה שבועות של בצירת אשכולות אינסופית.
התנדבתי להגיח מפורום סופרות ולהחליף אותם.

קהל נכבד - אנא, דיוני מיהו יהודי, מיהו חרדי, מיהו אנטישמי וכיו"ב, ימחקו. מוטב לא להתחיל איתם. כמו כן, מאמרי דעה על החרדיות ועתידה, מקומם היאה להם הוא בגלובס ודה מרקר, לא פה.

מדהים באמת שלא מעניין אף אחד בעיית הצפיפות
אם לא יפתרו את זה ורק יאשימו זה יעזור חלקי:(
באמת בעיה חמורה.
הכריחו אנשים לגור בבני ברק בדירות צפופות.
נעבאך, הרשעים לא הסכימו שיגורו בדימונה בדירות של חמישה חדרים.

גם כשיוסיפון כתב שחורבן הבית היה בגלל סיבות פוליטיות ומלחמות קבוצתיות, חז"ל ידעו שהסיבה האמיתית היא על שנאת חינם של לשון הרע וברכת התורה.
המלחמות הקבוצתיות היו בחינם וזה בדיוק אותה סיבה, לא?

במחשבה שניה, מה יעזרו הלקאות עצמיות.
והאשמות הדדיות.

שמענו בקול גדולי ישראל, עשינו מה שצריך. מכאן ואילך יהיו המפתחות מסורים בידיו, כפי שהיו מסורים עד היום.
מי שזלזל בהנחיות טוב יעשה אם ילקה עצמו אך אין צורך בפומבי....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה