קניות באתרים מחו"ל המחירים עכשיו בארה"ב, ממש במחיר רצפה. למי שחסר - מומלץ לנצל!

חולצות של ג'וס א בנק במחיר רצפה! חולצות מעולות מניסיון אישי - לא צריך גיהוץ בכלל אם עובדים לפי ההוראות!
הנה כאן:
upload_2018-12-28_1-1-38.png

בH&M - יש בגדי שבת זולים, לכבוד החגא שלהם, וגם סתם דברים נחמדים...
תלחצו על התמונה:
upload_2018-12-28_1-3-38.png

באלדו...
upload_2018-12-28_1-5-6.png

רוצים עוד??

קבצים מצורפים

• upload_2018-12-28_1-3-10.png
    upload_2018-12-28_1-3-10.png
    KB 256.9 · צפיות: 42
האם יש מישהו שעושה משלוח מאנגליה לארץ?

@חביל'ס
איפה משיגים מעיל צמר לבן 12?

עכשיו במייסיס:
50% הנחה על מעילים!
60% הנחה על TOP (חלקים עליונים) וסוודרים
60-75%! על מצעים
ועוד מלא מבצעים, נראה לי הכי טובים מהשנה כולה

זהו שגם רציתי, לא מצאתי משהו מידי יפה...
יותר מצאתי תיקים קטנים ליום יום יפים ועוד 2 יפים לסמינר...
אני אשמח לקישורים לתיקים גדולים (לקלסרים, ספרים וכו'..) ולא יקרים.
תודה!!

@חביל'ס אני מחפשת לקנות את התיק הזה (תיק לעגלה), יש אולי איזה אתר שאני יכולה להזמין משם דרככם ושיצא לי סה"כ כולל משלוח ומיסים עד 400 ש"ח?
תיק babymel.JPG

עכשיו במייסיס:
50% הנחה על מעילים!
60% הנחה על TOP (חלקים עליונים) וסוודרים
60-75%! על מצעים
ועוד מלא מבצעים, נראה לי הכי טובים מהשנה כולה
איך אני מגיעה לקולקציית תינוקות?

אני אשמח לקישורים לתיקים גדולים (לקלסרים, ספרים וכו'..) ולא יקרים.
תודה!!

@חביל'ס אני מחפשת לקנות את התיק הזה (תיק לעגלה), יש אולי איזה אתר שאני יכולה להזמין משם דרככם ושיצא לי סה"כ כולל משלוח ומיסים עד 400 ש"ח?צפה בקובץ המצורף 422889

תיקים כדאי לחפש בC21
שימו לב שיש שם מיון גם בתוך התיקים, לתתי קטגוריות

איך אני מגיעה לקולקציית תינוקות?
דווקא במייסיס?

תיקים כדאי לחפש בC21
שימו לב שיש שם מיון גם בתוך התיקים, לתתי קטגוריות

דווקא במייסיס?
אשמח גם לקישורים לאתרים נוספים,
ספציפיצ ניסתי להכנס למייסי והיה מלא לי שפרסומות חסומות ולא הצלחתי להגיע לצפיה בקולקציה

היום כבר לא הולך מעיל צמר ארוך יש גקטים קצרים צמר יותר יפה פחות כבד

נכון אבל יקר לשלוח דרכם, כמו שקרטרס עושים משלוחים לארץ והם יקרים מאוד.

תודה ענקית לכל מי שעזר לי בהזמנת תיק הקיפלינג.
מחילה מחבילס שלא הזמנתי דרכו, פשוט יש לנו דוד שמגיע לארץ די הרבה או שולח עם משהו
הגיע התיק ותאמינו או לא, התיק מושלם!!! הוא עלה רק 130 ש"ח!!!! הוא מהמם, אין דברים כאלה שמחים על הרגע שקנינו, עכשיו כל המחירים עלו, תחכו לפעם הבאה שיהיה 50% ותודיעו לי גם כן מתי זה יהיה ;)
וזה התיק המדובר:
https://www.kipling-usa.com/new-sho...589_color=437#uuid=4c0f5f68ce8ada2626489ebd94

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה