המחיר של הקלדה כולל תיקונים אל לא?

• הוסף לסימניות
שאלה נדושה ביותר...
כמה לוקחים על הקלדות?
אני לוקחת על 4 ש"ח על 1000 תוים ומחיר נוסף על הגהות, הלקוח טוען ש-4 ש"ח הוא כולל הגהות
מי צודק?
כמה לוקחים לשעה על הגהות?
מדובר בחומר שהקלדתי מדפים סרוקים לא תמיד ברורים ועם המון כתב רש"י שלקח לי יותר זמן מהרגיל
הוא טוען שהקלדתי כמות גדולה - 45 עמודים, זה נקרא הרבה??? הקלדתי מאות עמודים!

• הוסף לסימניות
בדרך כלל המחיר כולל לפחות סדרת תיקונים אחת, אבל כמובן שניתן לחרוג מכך אם מסכמים עם הלקוח מראש שתיקונים מחושבים בנפרד.

• הוסף לסימניות
כשאת אומרת תוים, הכוונה לתווים עם רווחים או בלי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מלפפון;1211714:

אני סופרת כך

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 5.3 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
תודה.
התחבטתי בזה, וניצלתי את ההזדמנות.

• הוסף לסימניות
אם התיקונים הם רק תיקוני הקלדה. זה כולל.
אבל אם התיקונים הם תיקונים שהעורך מחליט להוסיף עוד קטעים או לשנות משפטים וכו'.
את זה לוקחים לפי שעה.

ובקשר למה שהקלדת, אני, כשאני לוקחת הקלדה אני בודקת קודם את המקור, אם המקור לא קריא אני לוקחת מחיר יותר גבוהמלכתחילה!!
זה דבר שאפשר לראות אותו מראש.

• הוסף לסימניות
המחיר לא כולל תיקונים, אני לוקחת לפי שעה (אם אני רואה שהיו לי טעויות הקלדה אני מורידה את זה מהזמן).

• הוסף לסימניות
תיקוני הקלדה המחיר ודאי כולל (הלקוח לא אשם שיש לך פשלות).
אם הכתב לא היה קריא מלכתחילה, לכאורה היית אמורה להודיע על זה ללקוח מראש.
תיקונים שנעשו אחרי ההקלדה (תוספות, שינויים וכו') בתוספת מחיר לפי שעות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנון;1211746:
מה את מתכוונת???
שלא היה לי כח לפתוח אשכול במיוחד, ועכשיו שהעלית את הנושא, ניצלתי את ההזדמנות לברר גם את השאלה הזו. ומודה לך על כך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חביבה;1211798:
המחיר לא כולל תיקונים, אני לוקחת לפי שעה (אם אני רואה שהיו לי טעויות הקלדה אני מורידה את זה מהזמן).

למה מורידה מהזמן?
זה חלק אינטגרלי מהעבודה, כמובן כל עוד מדובר בכמות סבירה.

• הוסף לסימניות
ומה לגבי הדפסת החומר -כדי לתת ללקוח לבדוק את הטעויות- האם זה גם כולל את מחיר ההקלדה?

• הוסף לסימניות
אני מבינה שיש טוענים לכאן ולכאן, חלק אומרים שזה כולל במחיר וחלק שהתיקונים זה מחיר נפרד, הבנתי נכון?
זה 2 דפים ממה שהתבקשתי להקליד רק מה שמסומן
רק לי זה לא נראה ברור?

קבצים מצורפים

• 01.PNG
    KB 225.6 · צפיות: 23
  • 02.PNG
    KB 216.7 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
מישהי יכולה לענות לי לגבי 2 הדפים שהעלתי? רק לי הם לא נראו ברורים?

• הוסף לסימניות
למי שמכיר כתב רש"י היטב, לא נראה לי שיש קושי בהקלדה של הדפים שצרפת.
לגבי תיקוני הקלדה: תיקונים של שגיאות שלך בתור מקלידה - את אמורה לספוג וזה כלול במחיר. תוספות ושינויים של הלקוח - לפי שעות.
לגבי הדפסה - 2 הדפסות על חשבונך. פעם אחת להגהה ופעם שניה לאחר התיקונים.

• הוסף לסימניות
בתור אחת שמכירה כתב רש''י היטב אני חושבת שהכתב לא מספיק ברור, רועד ומחוק בחלקו.
אני חושבת שמגיע לך יותר על ההקלדה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עדן;1213303:
בתור אחת שמכירה כתב רש''י היטב אני חושבת שהכתב לא מספיק ברור, רועד ומחוק בחלקו.
אני חושבת שמגיע לך יותר על ההקלדה.

לא רק שלא ביקשתי יותר ולקחתי מחיר רגיל אלא הלקוח שרוצה שאבקש פחות...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מלפפון;1211714:

כשלקוח שואל אותי את זה אני אומרת לו שאני מוכנה לקחת לו בלי רווחים ואני גם לא מקלידה את הרווחים:)
יעל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה