- הוסף לסימניות
איך שהזמן טס....
רק לפני שנה הייתי בחדר לידה...
והנה אני כבר בבית אבות.
העיקר בבריאות עד 120 ובשמחה תמיד
רק לפני שנה הייתי בחדר לידה...
והנה אני כבר בבית אבות.
העיקר בבריאות עד 120 ובשמחה תמיד
ה' ירחם למה מה רצית שאנ יעשה עם הזוג רגליים המקוריות שלה...?!נכתב ע"י לאה 22;2032561:רותי מלחיצה אחת איך נבהלתי..
מה שמת לה שם ברגליים אבאל'ה!
ויש לה שני זגות רגליים..
האמת במציאות כשהיא והלכת לא רואים בכלל את הרגליםנכתב ע"י הדודה מלכי;2032582:רותי את רעיוניסטית!!
והיא שחקנית...
הרגליים זה כדי שהיא תוכל להתנייד לבד. נחשתי נכון?
וואו!
(בקטנה- יש קצת גלישה...)
מי שמדברת..נכתב ע"י רותי12;2032701:נראה טוב! ! משקיענית
נכתב ע"י טירה;2032732:אוי זה גדול!!!!
האיפור מושלם
הרגת אותי לא נסחפת בכללל
האיפור היה החלק הכי קשה בתחפושתנכתב ע"י ויזואלי;2032736:אוי ואבוי כמה שצחקתי..
מה שמת לה בפנים? משו משו
תקשיבי יש לי דרישות מגבוההנכתב ע"י RacheliM;2032744:חחחחח רותי... איזה השקעות...!
תחפושת מדליקה לגמרי...!
קחי אותה לאיזה ספסל ברחוב ותצמידי לה פיליפיני...![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: מאיר ומלי, תמרוז, צלולה ועוד 17 משתמשים20 //