אטרקציה המחלקה למורשת מן המזרח- מכירים?

• הוסף לסימניות
יש המון פרסומים של פעילויות מסובסדות בירושלים, אבל אין שום פרטים ליצירת קשר או רמז מי הם גבאי השכונות.
למישהו יש יותר פרטים?
המנהל לא יודע במה מדובר...

• הוסף לסימניות
יש המון פרסומים של פעילויות מסובסדות בירושלים, אבל אין שום פרטים ליצירת קשר או רמז מי הם גבאי השכונות.
למישהו יש יותר פרטים?
איפה הפרסומים?

• הוסף לסימניות
יכול להיות שזה שייך למחלקת תרבות תורנית ולכן המנהל של מורשת מן המזרח לא יודע במה מדובר

• הוסף לסימניות
יש בעיריית ירושלים מחלקה מורשת מן המזרח.
כמובן שזה מטעם ש"ס.
אם יש לך פרסומים בלוח קיר
אין שם פרטים להרשמה?

• הוסף לסימניות
התנהלות הזויה של העיריה. מפרסמים מודעה עם מספר לא תקין, המנהל ברמות אלון טען הבוקר שאין להם מידע. לקח לנו חצי יום להגיע למספר הרלוונטי כדי לשמוע שנגמר. אם זה רק לאנשים מסוימים שאמורים לדעת מזה, למה הם מפרסים? כדי לצאת ידי חובת משהו? אני מנסה לברר על זה....

• הוסף לסימניות
אני מקפיץ.
יש היום מ-7 במג'יק קאס לבנים בלבד. אני מתקשר למג'יק קאס, הם אומרים שקונים כרטיסים דרך המנהל הקהילתי. במודעה מטעם המחלקה למורשת מן המזרח - לא מביאה שום פרטים.
אם משהו יודע אשמח להתעדכן.

• הוסף לסימניות
נשמע שזה התנהלות מכוונת כדי שהכרטיסים יגיעו רק למי שהם חפצים ביקרם
יש שם אתרים או אירועים אחרים אם פרטים לקניית כרטיסים, אבל לא הכל.
אני כבר שעה סביב חיפוש כרטיסים, אם זה נכון מה שכתבת, זה נבלות שאין כדוגמתה, גזל זמן ותקוות ילדי לשווא.

• הוסף לסימניות
אצלנו הנציג של השכונה החרדי במנהל הקהילתי שלח את הקטחוג ואת כל הרכישות עושים דרכו או דרך ברקו שמצורף לקטלוג... קנינו המוון כרטיסים עד עכשיו אבל אנחנו לא גרים ברמות....

• הוסף לסימניות
למישהו יש יותר פרטים?
אתם מתכוונים גם לכרטיסים לחפץ חיים ליום א' כ"ד אב?
שלא עונים שם בכלל
שם כתוב רק מנהל קהילתי רמות אלון ולא כתוב מורשת המזרח

• הוסף לסימניות
כן, והמנהל אמרו שזה לא קשור אליהם בכלל, הם לא יודעים מי שם את המודעה הזאת. מישהו עשה עליהם סיבוב.

• הוסף לסימניות
ואנחנו נמשיך להצביע לליאון...
עצוב הזלזול של העיריה. לא רק בזה. יש תחושה בעוד הרבה דברים, שרק גופים עם השפעה של אצבעות בקלפי, מקבלים. מושכים תשובות בארנונה לחצי שנה, לראות את התקציבים השמנים לתרבות החילונית ולהבין שאת הפירורים שחלקו לחרדים, השתלטו ארגונים שמחלקים ע"פ הקרבה לצלחת.

• הוסף לסימניות
ואנחנו נמשיך להצביע לליאון...
עצוב הזלזול של העיריה. לא רק בזה. יש תחושה בעוד הרבה דברים, שרק גופים עם השפעה של אצבעות בקלפי, מקבלים. מושכים תשובות בארנונה לחצי שנה, לראות את התקציבים השמנים לתרבות החילונית ולהבין שאת הפירורים שחלקו לחרדים, השתלטו ארגונים שמחלקים ע"פ הקרבה לצלחת.
העולם דומה לברית מילה
הקטנים בוכים והגדולים אוכלים עוגות...

• הוסף לסימניות
אם משהו היה היום בין השעות 19:00 ל-23:00, אשמח אם יעדכן אותי.
מעניין אותי מאוד מי הצליח ואיך הצליח לרכוש כרטיסים ע"י ""המחלקה למורשת מן המזרח"" שע"י העיריה...
מעניין אותי למי זכות - דמעות ילדי, על תקווה שהתנפצה, נזקפות.

• הוסף לסימניות
מעניין אותי למי זכות - דמעות ילדי, על תקווה שהתנפצה, נזקפות.
לזכות המחלקה למורשת מן המזרח כמובן!!!

ולזכות סגני ראש העיר ברחבי הארץ, חברי מועצות דתיות וכל העוסקים בצרכי צבור באמונה שלא על מנת לקבל פרס, אנשי אמונם של מרנן ורבנן שליט"א וזצוקללה"ה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה