יש לך דיסק SSD?ואם אני לא יכולה להחליף מחשב
יש מה לעשות?
אני לא משתמשת בתוכנות כבדות של גרפיקה ווידאו
כיום זה כבר לא יחסית קצת אלא זה קצת ולעתים אפילו מאוד. מכיון שהאפליקציות של ווינ' 10 לבד לוקחות ביחס למערכות הפעלה הקודמות יותר RAM.וגם יש לך יחסית מעט זיכרון RAM
ניסית להשתמש בדפדפן אחר? אני כמעט בטוח שזה בגלל הראם שגוגל כרום מנצל יותר מידי, תנסי את Firefox הוא מאוד מומלץ.זה מחשב של העבודה שנקנה לפני כשנתיים
המחשב עצמו קטן (תלוי מאחורי המסך- כך שאני מבינה שזה SSD)
עד לפני כמה חודשים עבד מעולה\פתאום לאחרונה המייל (כרום) התחיל לעובד מאוד לאט
בשאר המחשבים בעבודה אין בעית איטיות רק אצלי
\השאלה אם יש משהו שמכביד עליו שאפשר למחוק (תוכנות אולי או עוד דברים) כי לא נראה לי שהבוס יחליף או ישדרג
תודה
???המחשב עצמו קטן (תלוי מאחורי המסך- כך שאני מבינה שזה SSD)
רק ג'ימייל או כל הדפדפן?עד לפני כמה חודשים עבד מעולה\פתאום לאחרונה המייל (כרום) התחיל לעובד מאוד לאט
בשאר המחשבים בעבודה אין בעית איטיות רק אצלי
זה מה שאני חושבת???
רק ג'ימייל או כל הדפדפן?
גם בגלישה בסתר?
אולי יש איזה תוסף שמכביד...
ניסית להשתמש בדפדפן אחר? אני כמעט בטוח שזה בגלל הראם שגוגל כרום מנצל יותר מידי, תנסי את Firefox הוא מאוד מומלץ.
http://download.mozilla.org/?product=firefox-58.0.2&os=win&lang=he
איך מתגברים על הבעיה הזאת?ניסית להשתמש בדפדפן אחר? אני כמעט בטוח שזה בגלל הראם שגוגל כרום מנצל יותר מידי, תנסי את Firefox הוא מאוד מומלץ.
http://download.mozilla.org/?product=firefox-58.0.2&os=win&lang=he
תצלמי את כל המסך
קודם בודקים בגלישה בסתר.איך אני יודעת האם יש תוסף שמכביד?
תרשמו בשורת הכתובת:איפה רואים את התוספים שמותקנים
קודם בודקים בגלישה בסתר.
תרשמו בשורת הכתובת:
chrome://extensions
תנסי לכבות חלק מהם ותראי מה מכביד
וואו יש שם הרבה תוספים מכבידים, קודם כל תכבי את מקאפי הוא מיותר,יש לך שני תוספים של צבע אדום אפשר לבטל אחד, ותוסף של המטבעות נראה לי חובבני ומיותר.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים