המחשב בכריזה.

• הוסף לסימניות
בזמן האחרון כשאני מדליק את המחשב, לפעמים הוא מראה לי את השעון (או כל גאדג'ט אחר) ולפעמים אין לי שעון ואני אפילו לא יכול להיכנס לגאדג'טים.
יש איזה הסבר לזה?

• הוסף לסימניות
אתה רוצה שיהיה גאדג'טים או לא?

• הוסף לסימניות
שיהיה, אבל המחשב לא נותן לי להיכנס לגדאג'טים.

• הוסף לסימניות
מה רשום לך בmsconfig?
מופעל אוטומטית?

• הוסף לסימניות
מה זה 'msconfig', ואיפה אני בודק?

• הוסף לסימניות
תכנס להתחל ותכתוב בשורת החיפוש msconfig.
אנטר.

• הוסף לסימניות
ואיפה אני בודק אם זה מופעל אוטומטית?

• הוסף לסימניות
תצלם את המסך ותעלה.
אמור להיות לך משהו כמו winkey או משהו כזה.

• הוסף לסימניות
אני לא יכול להעלות צילום כי הרשימה ארוכה.

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 51.2 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
אני צריך את לשונית 'אתחול'.

• הוסף לסימניות
אני צריך את לשונית 'אתחול'.

• הוסף לסימניות
הנה.

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 28.7 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
את מה להגדיל? את פריט אתחול, או את היצרן?

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 51.1 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
הבעיה היא, שאצלי הם בכלל לא מוצגים.:(

• הוסף לסימניות
עשית את מה שכתוב בתמונות שהביאו לך?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה