המחשב הזה מתאים לגרפיקה?

• הוסף לסימניות
יש לי מפרט של מחשב נייח, אשמח למי שמבין בזה שיוכל להגיד לי אם זה מותאם לתוכנות הגרפיות.
מעבד Core I7-9700 3.0
לוח ASUS H310
זיכרון 16G DDR4 26660
דיסק קשיח SSD 512 M2 ADATA NVME
דיסק קשיח 3.5 טושיבה 1T 7200
כרטיס רשת אלחוטי N300 PCI WN881ND

לא צריך שיהיה מעבד גרפי, כרטיס, או משהו כזה?

• הוסף לסימניות
יש לי מפרט של מחשב נייח, אשמח למי שמבין בזה שיוכל להגיד לי אם זה מותאם לתוכנות הגרפיות.
מעבד Core I7-9700 3.0
לוח ASUS H310
זיכרון 16G DDR4 26660

אתה מתכוון לכרטיס מסך בטח.
לא מצויין פה כרטיס מסך.

• הוסף לסימניות
חייב כרטיס מסך, במיוחד אם מדובר על גרפיקת ווידאו, אבל גם אם לא, עדיין חייב השאלה איזה רמה.

דבר נוסף, לדעתי הלוח אם הזה ממש לא מתאים.

תוכלו ליצור קשר בפרטי אם תרצו ואוכל לתת הצעת מחיר למחשב לפי הצרכים

• הוסף לסימניות
חסר המון פרטים
וכן המעבד כבר כמעט לא בשוק
הלוח אם לא מתאים לגרפיקה
אין כרטיס מסך
לא מצויין ספק כוח
ויש עוד

• הוסף לסימניות
תודה על עזרתכם
מישהו רצה למכור לי ורציתי לדעת אם זה מתאים לי.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מעבד Core I7-9700 3.0
לוח ASUS H310
זיכרון 16G DDR4 26660

נשמע מחשב בהרכבה הכי זולה שניתן באחד הרשתות... וד"ל
לא כדאי לרכוש מה גם שאני משער שספק כח ומארז יהיו גנרים כאן שתצטרכו להחליף ספק כח
וכו בקיצור לא.

• הוסף לסימניות
נשמע מחשב בהרכבה הכי זולה שניתן באחד הרשתות... וד"ל
לא כדאי לרכוש מה גם שאני משער שספק כח ומארז יהיו גנרים כאן שתצטרכו להחליף ספק כח
וכו בקיצור לא.
מסכימה עם כל מילה.

• הוסף לסימניות
אכן זה מעבד ישן (מ 2019 ) אבל עדיין יעשה את העבודה טוב מאוד לשימושי גרפיקה (לא וידאו)

ואכן אין כאן מאיץ גרפי נפרד , ושוב כנל , כל עוד זה לא וידאו זה סביר.

מה שמוזר באמת זה הלוח , טכנית זה יעבוד אבל לא מקובל לשים I7 על H319 , לפחות על B360, יש לזה כמה סיבות אם יבוקש אאריך בזה.
וכמו שציינו בטוטד שאין פירוט על ספק כוח ויכול להיות שהוא מאוד בסיסי.

אם הציעו לך במחיר טוב מאוד (2000 שח בערך כולל התקנות וכו זה סביר ביותר) יכול להיות שזה שווה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה