המחשב החדש...

• הוסף לסימניות
ב"ה.
המחשב כבר כאן. (אחרי מאה איחורים)
אבל. כמה שאלות.
קניתי בעבר את קליפ סטודיו דרך האינטרנט. ועכשיו כמובן אני רוצה להתקינו במחשב החדש.
איך אני עושה זאת? אין לי דיסק ביד.(הקוד הסידורי הקודם לא התאים.) ואציין שעדיין אין לי שם אינטרנט.
ב. האם כל המברשות שהתקנתי בעבר יעלמו לי כלא היו?

ג. לא קשור. אבל איך אני מוסיפה ווי פיי לנייח?

ד. שאלות נוספות -בהמשך..:):D:D

• הוסף לסימניות
יש לקנות התקן WIFI שנכנס ביציאת ה USB.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צבי קלאר;2217203:
יש לקנות התקן WIFI שנכנס ביציאת ה USB.

תבקשי טי פי לינק לווינדוז שיש לך.
המברשות יעלמו.
את חייבת את הסריאל וההתקנה היא די פשוטה.
או ע"י קובץ ההתקנה ששלחו לך בזמנו.
או שמתחברים לרשת ומורידים את גירסת הפרו של התוכנה ולבסוף את הסיראל.
אין דבר כזה שהוא לא מתאים. השתמשתי עם שלי 5 פעמים שונות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רפי רפי;2217357:
תבקשי טי פי לינק לווינדוז שיש לך.
מה זה??? קשור להתקנה או לווי פיי?
תודה לכל המגיבים

• הוסף לסימניות
לאחר שהכנסתי את הסריאל נומבר. זה מה שיוצא לי.

בקיצור אם אין לי רשת אין לי אפשרות להתקין?

קבצים מצורפים

• SAM_0254.JPG
    3.7 MB · צפיות: 18

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה