המחשב העייף

• הוסף לסימניות
בימם האחרונים המחשב שלי נורא עייף
אם רבע שעה הוא לא בשימוש הוא פשוט... נרדם

לא שיניתי שום הגדרות
אבל בדקתי
שומר מסך - ללא
חסכון חשמל: כיבוי צג - אף פעם מצב שינה - אף פעם

מה עוד זה יכול להיות??

• הוסף לסימניות
מה הכוונה נרדם? והאם ניסיתם שיחזור מערכת?

• הוסף לסימניות
ניסית לשנות באפשרויות צריכת חשמל?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1699248:
ניסית לשנות באפשרויות צריכת חשמל?

מה שכתבתי בהודעה הראשונה?
צריכת חשמל מאוזן
כיבוי צג ומצב שינה - מוגדר על "אף פעם"

• הוסף לסימניות
שינה היברידית קשור?
היה על פעיל שיניתי ללא פעיל

• הוסף לסימניות
ניסיתי שוב לשחזר מערכת
ואחזתי שהוא לא בוצע בהצלחה
זו ההודעה שמופיעה
גם לאחר שניתקתי את האנטיוירוס ושחזרתי שנית אותה הודעה

קבצים מצורפים

• לכידה2.PNG
    KB 65.7 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
לא יודע מה לומר בנושא האשכול עצמו, נשאיר למקצוענים.
רק ספציפית על האנטי וירוס, במצבים כאלו מה שפתר לי את הבעיות שלי, היה למחוק את האנטי וירוס, לשחזר את המערכת, ואח"כ להתקין אותו שוב.
כי גם אם תנטרלי ותשביתי את האנטיוירוס, ע"י השיחזור הוא מתעורר.

יתכן שאני טועה בהבחנה שלי. יתכן מאוד. אינני טכנאי.
אבל בפועל, בשגיאות שיחזור שהיו לי [כמו בשלך בהודעה שמעליי], רק הסרת האנטי וירוס מהמערכת, מנע מהשגיאות האלו לקרות שוב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;1701939:
לא יודע מה לומר בנושא האשכול עצמו, נשאיר למקצוענים.
רק ספציפית על האנטי וירוס, במצבים כאלו מה שפתר לי את הבעיות שלי, היה למחוק את האנטי וירוס, לשחזר את המערכת, ואח"כ להתקין אותו שוב.
כי גם אם תנטרלי ותשביתי את האנטיוירוס, ע"י השיחזור הוא מתעורר.

יתכן שאני טועה בהבחנה שלי. יתכן מאוד. אינני טכנאי.
אבל בפועל, בשגיאות שיחזור שהיו לי [כמו בשלך בהודעה שמעליי], רק הסרת האנטי וירוס מהמערכת, מנע מהשגיאות האלו לקרות שוב.

איך אני מתקינה אותו אח"כ שוב?
טכנאי התקין לי אותו

• הוסף לסימניות
זה כבר סיפור אחר.
במידה והוא בתשלום ויש לך עליו רשיון, תוכלי להוריד אותו מהאתר הרישמי של החברה, ובהתקנה להכניס פרטי רשיון. במידה והוא חינמי, פשוט תבקשי אותו כאן.
במידה ושני האופציות לא נכונות, זה בעיה.....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;1701943:
זה כבר סיפור אחר.
במידה והוא בתשלום ויש לך עליו רשיון, תוכלי להוריד אותו מהאתר הרישמי של החברה, ובהתקנה להכניס פרטי רשיון. במידה והוא חינמי, פשוט תבקשי אותו כאן.
במידה ושני האופציות לא נכונות, זה בעיה.....

ESET
הוא בטח לא חינמי

• הוסף לסימניות
ESET הוא חינם לחודש ראשון.

• הוסף לסימניות
ניתן לעשות תמונת מערכת ולשים על דיסק חיצוני.
וכמו ש'רמה' אמר, למחוק את האנטי וירוס, מומלץ אפילו למחוק ע"י ריבו, ואח"כ להתקין שוב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה