המחשב הפסיק לזהות את המצלמה. מי האשם?

• הוסף לסימניות
המצלמה או המחשב? מצד אחד המחשב מזהה נגן סאנדיסק מסויים, אבל לא מזהה נגן סאנדיסק אחר. בקיצור, משונה. משהו יכול לכוון אותי איך בודקים את הענין?

תודה!

• הוסף לסימניות
תנסו יציאה אחרת.
אם זה ממשיך לעשות בעיות ניתן להסיר את הדרייבר של הUSB. ואז בהפעלה מחדש של המחשב הוא יתקין מחדש ויגדיר את כל הכוננים שרשומים מחדש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י park;1346592:
תנסו יציאה אחרת.
אם זה ממשיך לעשות בעיות ניתן להסיר את הדרייבר של הUSB. ואז בהפעלה מחדש של המחשב הוא יתקין מחדש ויגדיר את כל הכוננים שרשומים מחדש.

אצלי אותו בעיה. איך מסירים את הדרייבר הנ"ל? והאם לא צריך התקנה מחדש של הדרייבר?

• הוסף לסימניות
כפתור ימני על המחשב שלי ושם לוחצים על ניהול (manage), בוחרים במנהל ההתקנים (device Maneger) שם יש איקון אחד של USB פותחים אותו ובוחרים את אלו שכתוב USB HUB ולוחצים למעלה על האיקון מחשב עם איקס אדום. כאשר מדליקים מחדש את המחשב הוא מתקין את הדרייברים מחדש אוטומטית ממאגר הדרייברים של ווינדוס.

• הוסף לסימניות
תודה פארק. ניסיתי, אבל אין לי את האייקון המדובר של מחשב עם איקס.

מה עוד ניתן לעשות למחשב שלא מזהה מצלמה? (אבל כן מזהה נגן, וההגדרות במצלמה תואמות)

• הוסף לסימניות
אם הוא מזהה רק התקני USB שהיו כבר במחשב אבל לא חדשים, זה קרוב לודאי וירוס שמסתובב הרבה לאחרונה.

• הוסף לסימניות
אכן יש וירוס כזה שמסתובב, נתקלתי בו הרבה לאחרונה...

אני פתרתי את הבעיה עם combofix (לא ניסיתי שיטות אחרות)

בהצלחה:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yakovsalem;1357899:
אכן יש וירוס כזה שמסתובב, נתקלתי בו הרבה לאחרונה...

אני פתרתי את הבעיה עם combofix (לא ניסיתי שיטות אחרות)

בהצלחה:)

מה זה הדבר הזה?

מה יש לעשות נגד כזה וירוס???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מילה בסלע;1358741:
מה זה הדבר הזה?

מה יש לעשות נגד כזה וירוס???

מורידים תוכנה בשם combofix מכאן, סוגרים את האנטי וירוס לפני בכדי שלא יתנגש איתו...
נותנים לתוכנה להשלים את הפעולה (לא לעבוד תוך כדי במחשב לתת לה לסיים..).
פשוט היא מנקה את המחשב מווירוסים ומתקנת את השגיאות והקבצים הפגומים שנגרמו כתוצאה מהווירוס.

בהצלחה :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yakovsalem;1358990:
מורידים תוכנה בשם combofix מכאן, סוגרים את האנטי וירוס לפני בכדי שלא יתנגש איתו...
נותנים לתוכנה להשלים את הפעולה (לא לעבוד תוך כדי במחשב לתת לה לסיים..).
פשוט היא מנקה את המחשב מווירוסים ומתקנת את השגיאות והקבצים הפגומים שנגרמו כתוצאה מהווירוס.

בהצלחה :)
רק עוד פרט קטן, כדאי להפעיל במצב בטוח.

• הוסף לסימניות
ברוב הפעמים שאני נתקלתי בו , לא עזר ה combofix

בדכ צריך ידנית להעיף סרוויס שנקרא media coordinator או משהוא דומה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה