המחשב השתגע!

• הוסף לסימניות
זה נראה כך הצילו! המסך זז בצורת משולשים מוזרים
איזה וירוס? מה עושים??
upload_2019-5-5_3-2-13.png

• הוסף לסימניות
זה בכל המסך לא משנה איפה אני, לא רק בדפדפן.
ממשיך גם בגלילה(בקושי אני רואה מה אני מקלידה כעת)

• הוסף לסימניות
@ביקי ייתכן שהכבל אינו מחובר היטב,
(אף פעם לא שמעתי על כזה דבר)

ניסית להפעיל מחדש המחשב?

אם הבעיה ממשיכה, כדאי לבדוק את הדרייברים של המסך, או להחיל מחדש את הגדרות התצוגה
הפעלתי מחדש ולא עזר
איך בודקים דרייברים?

• הוסף לסימניות
@ביקי לכאורה הבעיה היא לא בכבלים/חיבורים, שאם כן, בצילום מסך מתוך המחשב הכל היה נראה בסדר.
הבעיה הנ"ל היתה גם במהלך ההפעלה של המחשב (כלומר המסכים הכחולים של העיגול שטוען את המערכת), או רק אחרי שנכנסת לחשבון שלך?

בדקת כבר את הגדרות התצוגה (להחיל מחדש)?
כדי לבדוק, קליק ימני על שולחן עבודה>הגדרות תצוגה, ותבחרי מחדש את מה שמתאים לך.
upload_2019-5-5_8-34-52.png

אם לא עוזר, כדאי לבדוק את הדרייברים
כדי לעשות זאת תפתחי את מנהל ההתקנים
תלחצים win+r ייפתח חלון הפעלה, שם תכניסי את המילה הבאה, ואישור
devmgmt.msc

upload_2019-5-5_8-36-57.png

ייפתח לך מנהל ההתקנים, תרדי עד למטה, תראי את סעיף צגים,
קליק ימני על הצג שלך, עדכן מנהל התקן
upload_2019-5-5_8-38-23.png

• הוסף לסימניות
אין מילים על העזרה.
הפעלתי מחדש את המחשב, ואכן בזמן הכיבוי וההדלקה - אין את הבעיה! רק כששולחן העבודה מתגלה, מיד זה מתחיל.
הגדרות תצוגה - לא הבנתי מה עלי לשנות שם. הכל נראה בסדר (אצלי זה נקרא רזולוציה מסך. האם לזה התכונת?)
ובדרייברים הוא כותב לי שכבר מופעל אצלי
upload_2019-5-5_8-51-56.png

• הוסף לסימניות
@ביקי
רזולוציית מסך וגודל מסך (בחלק מהמחשבים זה אותו אחד)
אני מתכוון שתחילי (מלשון התחל) מחדש את ההגדרות, גם אם הכל נראה בסדר.

אין לי רעיון נוסף
יש משהו שעשית לפני זה (בטווח הקצר)? התקנת תוכנה מסויימת? מחקת תוכנה אחרת?

• הוסף לסימניות
ייפתח לך מנהל ההתקנים, תרדי עד למטה, תראי את סעיף צגים,
קליק ימני על הצג שלך, עדכן מנהל
אם כבר מעדכנים את "מתאמי תצוגה" או להסיר את הדרייבר (בלי התוכנה) ולהפעיל את המחשב מחדש

• הוסף לסימניות
תודה
איפה אני מוצאת את זה?
upload_2019-5-5_9-34-34.png

• הוסף לסימניות
זה מה שיש לי פה
upload_2019-5-5_9-54-6.png

• הוסף לסימניות
תודה לכולם על העזרה הרבה!
בסופו של דבר התברר שהכרטיס מסך הלך לעולמו
תודה למשה רוזן על הטיפול המסור והזריז

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה