המחשב התעדכן, הפתקים נדבקים נעלמו :(

• הוסף לסימניות
:mad::mad::mad:
ויש לי עליהם מלא חומר חשוב!
חיפשתי אותם בעזרים, באפליקציות ובכל מקום אפשרי והם פשוט נעלמו... מה עושים??

• הוסף לסימניות
לא. אין את זה בהתחל.
הקטע הוא שלפני שהמחשב התעדכן זה כן היה שם, ועכשיו לא... נעלם..

• הוסף לסימניות
האם ניסית להפעיל את תןכנת הסטיקי נוטס והם עדיין לא הופיעו?
אם כן, הריצי חיפוש על כל המחשב עם הערך .snt או sticky notes ושתפי אותנו בתוצאות..

לצערי הרב אני לא חושב שאת יכולה להרשות לעצמך להיות אופטימית מידי....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י qwerrrewq;2249130:
האם ניסית להפעיל את תןכנת הסטיקי נוטס והם עדיין לא הופיעו?
אם כן, הריצי חיפוש על כל המחשב עם הערך .snt או sticky notes ושתפי אותנו בתוצאות..

לצערי הרב אני לא חושב שאת יכולה להרשות לעצמך להיות אופטימית מידי....

תודה רבה!!!! הם חזרו בחיפוש!! יותר משוכללים ועם כל מה שהיה עליהם!!!
אין לי מילים!!!
ממש תודה!!:):):):)

• הוסף לסימניות
אוהו, איזה שמחה, שמח מאוד

חשוב רק לציין שה"פתקים הנדבקים" אינם מקום נכון כדי לאחסן בו מידע חשוב, ניתן לעשות להם גיבוי באופן ידני אם כבר....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה