המחשב התעייף...

• הוסף לסימניות
ניסיתי לעבוד באלוסטרייטור על טכניקת symbols ותלת מימד (2 דברים שונים) והמחשב פשוט נתקע מדי פעם, נותן תצוגה קווית בטענה שאין מספיק זכרון ולא נותן להוסיף אלמנטים לתצוגה. למה זה קורה? המקום בהארדיסק לא מנוצל במלואו. מה יכולה להיות הסיבה?
אשמח מאד על תשובה, אני באמצע עבודה וזה נורא...

• הוסף לסימניות
כנראה שאין לך מספיק זיכרון ראם, אל תנסי למחוק קבצים זה לא קשור....
כמה גי'גה זכרון ראם יש לך?

• הוסף לסימניות
איך בודקים את זה..?

• הוסף לסימניות
באם יש לך וינדוס 7 - תיכנסי ל'מחשב שלי' ולמטה יהיה כתוב, ובכל מקרה - לחצן ימני על 'המחשב שלי', ניהול, מנהל התקנים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yosil;944623:
באם יש לך וינדוס 7 - תיכנסי ל'מחשב שלי' ולמטה יהיה כתוב, ובכל מקרה - לחצן ימני על 'המחשב שלי', ניהול, מנהל התקנים.

איפה אני רואה את זה במנהל התקנים?

• הוסף לסימניות
ומה לבדוק שם?

• הוסף לסימניות
המחשב שלי >לחצן ימני > מאפיינים > זכרון ראם > ?

קבצים מצורפים

• זכרון.JPG
    KB 13.2 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י ראש בריא;944634:
המחשב שלי >לחצן ימני > מאפיינים > זכרון ראם > ?

על מה שאת כותבת זה כמה הזיכרון שמותקן . אבל לא על כמה שנשאר?

• הוסף לסימניות
יכול להיות1.00 GB של RAM?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י YG&K;944640:
על מה שאת כותבת זה כמה הזיכרון שמותקן . אבל לא על כמה שנשאר?
אז מה כן לבדוק במנהל התקנים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דאבל אימפקט;944641:
יכול להיות1.00 GB של RAM?

כן, זה יכול להיות, וזה בהחלט לא מספיק!
בשביל תכונות אלו באלוסטרייטור חייבים לפחות 4 ג'יגה ראם.

• הוסף לסימניות
אבל עד אתמול זה היה בסדר, איך זה קרה? איחוי קבצים יועיל?

• הוסף לסימניות
את יכולה לעשות הרחבת כרטיס זיכרון, ברוב המקרים זה משו פשוט...

נכון לעכשיו, תשתדלי לסגור את כל התוכנות שאת לא צריכה (כולל מוסיקה, מייל וכו'), כך שהזיכרון הפיזי לא יהיה עמוס...
אגב, את יכולה לראות את הזיכרון הפיזי של המחשב בשעת אמת כשאת לוחצת:
ctrl+alt+Delete > מנהל משימות > (כתוב למטה זיכרון פיזי, ובחלונית יישומים מצויינות לך כל התוכנות הפתוחות)

קבצים מצורפים

• לכידה.JPG
    KB 14 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
תודה רבה לכל העוזרים היקרים, אני חושבת שאני בדרך למחשב חדש...:(:p (לצחוק או לבכות...?)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה