עזרה המחשב לא מזהה את האוזניות

• הוסף לסימניות
קרה לי לאחרונה שאני מחברת את האוזניות למחשב והמחשב לא מזהה את האוזניות,
רק לאחר הפעלה מחדש של המחשב כשהאוזניות מחוברות, הוא מזהה
מה יכולה להיות הסיבה?

• הוסף לסימניות
מדובר על אוזניות עם חוט או בלוטוס?
לאוזניות מסובכות יותר (=יקרות) יש לפעמים דרייבר, להתקין אותה מחדש יעזור,
אבל למחשב עצמו יש דרייבר שמזהה כל אוזניה ואפשר לנסות להתקין אותה מחדש, זה הרבה יותר מסובך

• הוסף לסימניות
מזדהה לגמר, גם לי יש את אותו בעיה,
אבל כשאני לוקחת אוזניות מחברה אחרת זה "נקלט" לי על המחשב יותר מהר (רק לנסות להכניס ולהוציא 4/5 פעמים)
ולא 10 או בכלל לכבות ולהדליק מחדש...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זה רק לאחרונה.?
או שמדובר במחשב של DELL דגם VOSTRO?

• הוסף לסימניות
אצלי זה DELL, אבל פעם לא היה לי את הבעיה, רק אחרי שהמחשב עבר פרמוט פתאום זה נהיה

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
בעיה מוכרת בלפטופים של dell לאחר עדכוני ווינדוס האחרונים.
ממליצה לעשות עדכוני דרייברים באתר של dell.
https://www.dell.com/support/home/he-il
נכנסים לקישור ואז אפשר להוריד קובץ שסורק את המחשב ומזהה איזה דרייברים זקוקים לעדכון.
אחרי שמורידים ומתקינים את הקובץ יש מקום באתר שאפשר ללחוץ לסריקה והתקנה.
בד"כ האתר יבצע ג"כ עדכון לביוס.

אצלי הפתרון המוצע פתר את הבעיה בכמה מחשבי dell.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה