המחשב לא מזהה את האונקי!!!

• הוסף לסימניות
אני מכניס את האונקי ו...כלום!!
מה עושים???

• הוסף לסימניות
תנסו יציאה אחרת.
ואם לא תנסו את היציאה האחורית.

• הוסף לסימניות
ואחרי ככלות הכל?

• הוסף לסימניות
מחשב אחר כן מזהה?
המחשב הזה און-קי אחר הוא כן מזהה?

• הוסף לסימניות
מחשב אחר ניסיתי אמש ולא זיהה. כרגע האונקי הזה לא ברשותי עד הצהריים - אולי הבת שלי מצליחה להכניס בסמינר...
אונקי אחר מזוהה במחשב.

• הוסף לסימניות
טוב, גם בסמינר התגובות כנ"ל

• הוסף לסימניות
תנסה לראות בניהול מחשב -ניהול דיסקים ושם אתה רואה?
א"כ תלחץ לחצן ימני עליו, "הקצה אות" או משהו דומה. ותבחר שם איזה אות מהרשימה.

• הוסף לסימניות
יש תוכנות שניתן לנסות לתקן. ניסית משהו?

• הוסף לסימניות
גם לי הלך כונן חיצוני של WD כעבור 3 שנים -ז"א את האחריות פיספסתי
אני שמה בחשמל הוא לא מראה שהוא נדלק
יש סיכויים? או ישירות לפח?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודיו ישר;1186787:
גם לי הלך כונן חיצוני של WD כעבור 3 שנים -ז"א את האחריות פיספסתי
אני שמה בחשמל הוא לא מראה שהוא נדלק
יש סיכויים? או ישירות לפח?
יש סיכויים. כדאי שתפתחי אשכול חדש, כמו"כ, תוכלי לפנות למייל שבחתימתי ואנסה לעזור.
באיזה כונן מדובר בדיוק?

• הוסף לסימניות
רק אם הוא מופיע בניהול דיסקים

• הוסף לסימניות
הנה קבל קומפלט !

קבצים מצורפים

• בעברית Recover My Files 4.0.4.rar
    8.6 MB · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
לחצן ימיני עליו ותיצור לו "אות " שינוי אות נראה לי שזה נקרא

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה