המחשב לא מזהה את הדיסק קשיח

• הוסף לסימניות
חברים יקרים
אני ממש לא מצליח להבין מה קורה כאן
מנסים בכוח להמשיך לגרום נזק לדיסק כשכבר יש נזק ?
פותחת האשכול כותבת מיד בהודעה הראשונה

למה להמשיך להתעלל בדיסק ?
כל חיבור למקור חשמל והפעלת הדיסק יכול לגרום לנזק בלתי הפיך לחומר, במקרה כזה
העצה היחידה שקיימת במקרה זה (מה לעשות), זה לפנות למשחזר מידע מקצועי
קצת חבל לי שהנושא ירד מהפרק, אז לתועלת פותחת האשכול אציין שוב -
לא לנסות להפעיל את הדיסק שוב לפני פנייה לאיש מקצוע!
@יוסי מחשבים @למדן וידען פליאתי עלייכם.....

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
קצת חבל לי שהנושא ירד מהפרק, אז לתועלת פותחת האשכול אציין שוב -
לא לנסות להפעיל את הדיסק שוב לפני פנייה לאיש מקצוע!
@יוסי מחשבים @למדן וידען פליאתי עלייכם.....
התלבטתי האם לכתוב את הנ"ל, והחלטתי שלא
אבל מכיון שהיה חשוב לך להעלות את הנושא אענה לך

הדיסק הזה הגיע אלי, והוא במצב "לא טוב" (בלשון המעטה)
עבר לי מחשבה בראש: מי יודע אם פותחת האשכול לא היתה מנסה את כל העיצות אחיתופל שניתנו כאן, ופחות מתעללת בדיסק הזה, אולי המצב היה הרבה (הרבה הרבה...) יותר טוב

לפעמים צריך לדעת מתי להפסיק
כשם שקבלתי שכר על הדרישה...

ומכאן מודעה רבא ל...

כשדיסק קשיח לא מזדהה בביוס
או כשמשמיע רעשים לא רגילים
או בקיצור אם צריך להלחם איתו

המשך התעללות בדיסק גורם נזק לא רק לדיסק, גם לבעל הדיסק, שמקפיץ את מחיר השחזור במקרה הטוב, ובלתי נתן לשחזור במקרה הגרוע יותר

• הוסף לסימניות
עד 2022 החוות הגדולות יעברו כולם ל SSD (חות ממידע שנשמר לטווח ממש רחוק של שנים ששם ישמרו על BACKBONE של HDD קלאסי )
אין לי מושג מה יהיה עד 2022, אולי עד אז הטכנולוגיה של הSSD תשתפר (מה שקשה לי להאמין)
כיום הטכנולוגיה שלה היא טובה (אמממ טעות, היא מעולה) להתקין מערכת הפעלה/תוכנות, אבל לא אמינה ברמה של אחסון חומר,

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה