המחשב לא מזהה את המצלמה

• הוסף לסימניות
לאחרונה פתאום המחשב לא מזהה את המצלמה והנגן,
בחלון "ניהול מחשב" מופיע שזה מחובר וליד יש משולש אזהרה צהוב,
מה הפתרון?

• הוסף לסימניות
נסי לחבר ליציאת USB אחרת.

• הוסף לסימניות
ניסיתי ולא עזר

• הוסף לסימניות
בגדול צריך לתקן את הplug and play, אבל הכי קל זה לעשות שיחזור מערכת לזמן שבו זה עבד.

• הוסף לסימניות
שיחזור מערכת - אני לא זוכרת מתי זה היה...
נראה לי לפחות חודש שזה לא עובד.
מה זה ה-plug and play? איך מתקנים?

• הוסף לסימניות
שניה, פעם זה כן עבד, נכון?

• הוסף לסימניות
נכון

• הוסף לסימניות
אז תעשי שיחזור ללפני חודש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1010782:
אז תעשי שיחזור ללפני חודש.

אין פתרון אחר?
אני לא זוכרת מתי בדיוק זה היה, אולי זה היה יותר מחודש
ומאז התקנתי עוד דברים שאני לא רוצה שימחקו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י BlueRay;1010792:
אין פתרון אחר?
אני לא זוכרת מתי בדיוק זה היה, אולי זה היה יותר מחודש
ומאז התקנתי עוד דברים שאני לא רוצה שימחקו.

יש פתרון... אבל לא שאפשר להסביר לך איך ליישם...

• הוסף לסימניות
אם זה היה רק מצלמה הייתי אומר להתקין דרייבר אבל אם זה גם נגן, אז כנראה שיש עוד בעיה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה