איך צרבת את הווינדוס על האונקי?אני רוצה להתקין וינדוס במחשב שאין בו מערכת הפעלה וכאשר אני מגיע לחלק של התקנה הוא לא מזהה את USB הוא כן קולט שיש אבל לא מצליח לקורא אתו בשביל להתקין
מחשב של אסוס ראיתי שצריך להתקין מנהל התקן אשמח אם מישהו מכיר את הבעיה
ממש לא מובן מה עשיתהורדתי את הקובץ הפעלתי על הדיסק אונקי ואז הכנסתי למחשב המחשב מזהה והוא מתקדם ואז שאני מגיע לחלק הסופי מופיע לי בטבלה יו אס בי אבל לא ניתן לפתוח לגשת לבחור כדי להתקין
לגבי ביוס לא ניסיתי כי לא הבנתי בדיוק מה צריך לעשות שם
נשמע שהוא לא רואה את הדיסק עליו הוא רוצה להתקין את המערכת, בשלב בחירת יעד להתקנה.ממש לא מובן מה עשית
מה הפתרוןנשמע שהוא לא רואה את הדיסק עליו הוא רוצה להתקין את המערכת, בשלב בחירת יעד להתקנה.
די נפוץ באסוס![]()
בהחלט!נשמע שהוא לא רואה את הדיסק עליו הוא רוצה להתקין את המערכת, בשלב בחירת יעד להתקנה.
די נפוץ באסוס![]()
תכנס לביוס ותשנה את מצב הדיסק מRAID לAHCI.מה הפתרון
תודה אבל אני לא כל כך בורנשמע שהוא לא רואה את הדיסק עליו הוא רוצה להתקין את המערכת, בשלב בחירת יעד להתקנה.
די נפוץ באסוס![]()
אם המחשב לא חדש והדיסק לא נקי ממחיצות יכול להיות שהוא לא יכול להמשיך עד שימחק את כל המחיצות.הוא כתב שהוא רואה (לא זוכר אם כאן או בפרטי) אבל אי אפשר ללחוץ
במקרה כזה הוא היה קורה שגיאה או לפחות אפשרות למחוקאם המחשב לא חדש והדיסק לא נקי ממחיצות יכול להיות שהוא לא יכול להמשיך עד שימחק את כל המחיצות.
חלילה, זה ממש לא היה הסאבטקסט שליתודה אבל אני לא כל כך בור
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: קל זכות1 //