המחשב לא מזהה את כל הזיכרון

• הוסף לסימניות
המחשב מזהה שיש 32 גיגה זיכרון אבל רק 16 ניתן לשימוש, מישהו יודע למה זה? זה נהיה פתאום, לפני זה הכל עבד חלק.

קבצים מצורפים

• שגיאת זיכרון.jpg
    KB 374.2 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
תעלה תמונה של מנהל המשימות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נח;1028996:
תעלה תמונה של מנהל המשימות

הנה תמונות של מנהל המשימות.

שכחתי לכתוב שהוצאתי את הזכרונות, ניקיתי, החלפתי מקומות בדילוגים, בקיצור כל מה שניתן, הסלוטים עצמם זה נראה שהם בסדר כי אם אני מפעיל את המחשב רק עם סלוט אחד וניסיתי בכל החיבורים המחשב עובד על 8 גיגה זיכרון, ראיתי ברשת שצריך לנסות להוציא את המעבד ולהכניס אותו חזרה לפעמים הוא לא מחובר טוב או שאחד החיבורים עקומים, זה לא משהו שאני רוצה לעשות לבד.

קבצים מצורפים

• מנהל משימות 1.jpg
    KB 267.5 · צפיות: 18
  • מנהל משימות 2.jpg
    KB 263.7 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
נראה כמו מגבלה של הלוח תקרא את הspecifications של הלוח.... מסתמא יש שם ציון לזה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chaim1989;1029032:
נראה כמו מגבלה של הלוח תקרא את הspecifications של הלוח.... מסתמא יש שם ציון לזה

איך יכול להיות מגבלה של הלוח אם עד עכשיו הוא זיהה 24 גיגה ופתאום לא, גם בדקתי והלוח שלי מתאים עד 32 גיגה זיכרון.

• הוסף לסימניות
מה היה עד עכשיו כלומר מה שינית לאחורנה

• הוסף לסימניות
עד עכשיו היה לי 24 גיגה זיכרון והכל היה בסדר, אני עובד עם תוכנות תלת מימד והיה לי ברקע שתי תוכנות תלת מימד גם מאיה וגם מקס עם סצנות מאוד כבדות אבל זה לא פעם ראשונה שאני עובד כך ועד עכשיו הכל היה בסדר, פתאום המחשב כתב לי אין מספיק זיכרון וצריך לסגור תוכנות ואז המחשב נתקע, לא יכולתי לעשות כמעט כלום וכיביתי את המחשב, אח"כ המחשב עלה עם מסך שחור כאילו ווינדוס לא חוקי, את זה הצלחתי לסדר אחרי שעשיתי ריפייר כמה פעמים ומאז הוא מזהה לי רק 16 גיגה זיכרון.

• הוסף לסימניות
להגיע מוקדם יותר ולקפוץ אליך עם לינוקס?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;1029047:
להגיע מוקדם יותר ולקפוץ אליך עם לינוקס?

רעיון טוב, אבל גם הביוס מזהה רק 16 זיכרון אז מה יעזור לינוקס?

• הוסף לסימניות
אין מצב שהביוס מזהה 16 וחלונות מזהה 24.
לא אומר שזה יעזור אבל זה יכול לתת כיוון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;1029053:
אין מצב שהביוס מזהה 16 וחלונות מזהה 24.
לא אומר שזה יעזור אבל זה יכול לתת כיוון.

יש מצב, זאת המציאות והיא עולה על כל דמיון, אני פותח את הביוס וכתוב שם 16.

• הוסף לסימניות
RESET
בלוחות של אינטל עושים את זה בחלק המצורף בתמונה
bios%20cfg.GIF

מעבירם את המחבר ל 2-3 לשניה כשהמחשב מכובה מחזירים ומפעילים מחדש
אם זה לא עוזר ניתן לנסות להוציא את הבטריה לנתק את החשמל לכמה דקות ואז ללחוץ על הכפתור הפעלה כחצי דקה

• הוסף לסימניות
עשיתי את זה ואני יעשה זאת שוב, עלה לי רעיון, יש לי מעבד עם מאיץ גרפי, כשקניתי את המחשב סידרו לי את ההגדרות שזה לא יהיה בשימוש אבל אולי משהו השתבש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה