המחשב לא מזהה כונן חיצוני- מה הפתרון?

• הוסף לסימניות
ניסית לעדכן מחדש מנהל התקן?

• הוסף לסימניות
הכנס למנל התקנים בחר את ההתקן ולחץ על הלחצן השמאלי בעכבר שם יופיע "עדכן מנהל התקן"

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
@תלמודו תעלה תמונה של ניהול דיסקים

חלק מהדברים שם עלולים למחוק את החומר שעל הכונן
כן זה מצוין שם.
אני רק רוצה שיעשה את מה שכתוב לגבי הניהול דיסקים - שינוי אות וכו' שלכאו' זה הבעיה.
(לא היה לי כח לכתוב פה הכל)

• הוסף לסימניות
אין לי אפשרות להעלות תמונה
החלפתי כבר מנהל התקן וזה לא עבד והחומר יותר חשוב לי מהכונן
יש עוד משהו שאפשר לעשות בכל זאת ?

• הוסף לסימניות
הוא לא נותן לי אפשרות של ינוי אות אני יודע מה זה יש לי דיסק און קי של 8 גיגה ושמה זה עובד אבל הדיסק קשיח של 500 גיגה לא עובד לי ואין לי שום אפשרות ללחוץ גם לא על אמצעי אחסון חדש

• הוסף לסימניות
אני מצטרף ל @בני2 תמונה תועיל מאד ותחסוך זמן!

• הוסף לסימניות
הריבוע שמה אמור להיות כחול ושל הדיסק הבעייתי זה שחור וכתוב שמה לא הוקצה ואי אפשר ללחוץ עליו
ובמאפיינים הוא אומר שהתקן זה פועל כראוי
ואין לי שום אפשרות להעלות תמונה

• הוסף לסימניות
בכתובת שהעלתי קודם כתוב איך לבצע הקצאה מחדש

• הוסף לסימניות
1606313084948.png

• הוסף לסימניות
נכון ושמה כתוב ללחוץ על אמצעי אחסון חדש פשוט
ולי הוא לא נותן ללחוץ על זה
וחוץ מזה שהוא אומר שמה שזה מוחק את כל הקבצים של הכונן

• הוסף לסימניות
הריבוע שמה אמור להיות כחול ושל הדיסק הבעייתי זה שחור וכתוב שמה לא הוקצה ואי אפשר ללחוץ עליו
ובמאפיינים הוא אומר שהתקן זה פועל כראוי
ואין לי שום אפשרות להעלות תמונה
עדיין לא מספיק ברור, בכל מקרה הדבר הנכון ביותר הוא לא לעשות הקצאה מחדש
הקצאה מחדש עלולה לדרוס חומר.
צריך לבדוק את הSMART של הדיסק ומשם להתקדם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה