המחשב לא מזהה פתאום דיסקונקי

• הוסף לסימניות
יש לי מחשב ניד ווינדוס 8 (אני יודעת שזו מערכת לא מוצלחת אבל זה מה יש...)
פתאום הוא לא מזהה שום דיסקונקי שאני מכניסה אליו
מה ניסיתי?
כמובן להפעיל מחדש, להחליף משתמש, בלוח הבקרה, גם בתכנות אנטיוירוס הוא לא מציג שום התקן
למי יש רעיון מה זה ומה אפשר לעשות?
אלף תודות, זה דחוף לי מאד!!

• הוסף לסימניות
אפשר לנסות למחוק את כל ההתקני USB עדיף עם תוכנה חיצונית כמו USBDeview
ולעדכן את הדרייברים של הUSB מאתר היצרן

• הוסף לסימניות
המחשב הוא בלי חיבור לאינטרנט (אני על מחשב אחר עכשיו כדי לשאול...)
יש איך לעזור לו בלי תכנה (כי אין לי איך להכניס אותה מדיסקונקי)?

• הוסף לסימניות
אבל זה מה יש...
מעניין...
לעדכן ל10 לא לוקח יותר מדיי הרבה זמן וכוח
יש איך לעזור לו בלי תכנה (כי אין לי איך להכניס אותה מדיסקונקי)?
להיכנס למנהל ההתקנים, לעשות 'הצג התקנים מנותקים', ואז כל ההתקני USB לעשות עליהם הסרת מנהל התקן

• הוסף לסימניות
מעניין...
לעדכן ל10 לא לוקח יותר מדיי הרבה זמן וכוח
רק צריך חיבור לאינטרנט וכמו שכתבתי אין לי (יכולתי גם להביא בדיסקונקי ושקלתי בכלל לשפוך לו אימג' חדש
אבל בינתים זה לא קרה)
להיכנס למנהל ההתקנים, לעשות 'הצג התקנים מנותקים', ואז כל ההתקני USB לעשות עליהם הסרת מנהל התקן
ואחרי שניתקתי איך אני אחזיר אותם בלי אינטרנט ובלי דיסקונקי?

• הוסף לסימניות
רק צריך חיבור לאינטרנט וכמו שכתבתי אין לי (יכולתי גם להביא בדיסקונקי ושקלתי בכלל לשפוך לו אימג' חדש
אבל בינתים זה לא קרה)

ואחרי שניתקתי איך אני אחזיר אותם בלי אינטרנט ובלי דיסקונקי?
המנהל התקן נשאר שמור במחשב, הוא רק לא מותקן, ברגע שתחבר את האונקי הוא יתקין את עצמו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה