המחשב לא מתחבר לאינטרנט

• הוסף לסימניות
אני מעונינת לחבר מחשב נוסף לאינטרנט ע"י כבל אבל הוא לא מזהה את האינטרנט. (המחשבים האחרים כן) מה יכולה להיות הסיבה לכך? (הכבל חדש)
תודה למסייעים.

• הוסף לסימניות
המידע אינו זמין יותר...

• הוסף לסימניות
יש לך שם חיבור שדרכו את מתחברת?

• הוסף לסימניות
קודם תבדוק אם יש לך מנורות דולקות בשקע של הכבל אותו אתה רוצה להכניס.
במידה ויש באמת מעניין מה יגידו הנביאים :)

• הוסף לסימניות
אז אני הנביא, כנראה שאת לא יודעת איך להגדיר את החייגן, - קלעתי?

• הוסף לסימניות
אני אסביר את עצמי יותר ברור:
יש במשרד שני מחשבים שמחוברים לאינטרנט. אני הבאתי מחשב שלישי ורוצה לחבר גם אותו. המחשב לא חדש אבל היה מחובר בעבר לאינטרנט, הכבל חדש. מערכת ההפעלה XP ועוד פרט (אולי זה משנה) היתה עליו תוכנת נתיב ישנה, הסרתי אותה.
למרות שאני מחברת הוא לא מזהה אינטרנט. התקשרתי לבזק ואמרו שזה לא קשור אליהם וכנ"ל הספק. (רימון).
אני לא מבינה בענינים האלו כלל (רגילה להגיע לעבוד במשרד מסודר ומאורגן בד"כ...)
מי שיכול לכוון אותי ולעזור - מוזמן.
תודה.

• הוסף לסימניות
המידע אינו זמין יותר...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י DVD COAN;690677:
אני יצטט לך שוב את הודעת

שאר המחשבים מחוברים זה ראוטר אך הגענו לחייגן?
כבל...

• הוסף לסימניות
המידע אינו זמין יותר...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י DVD COAN;690681:
סליחה לא הינו צריכים את כל ההסבר הארוך הזה הוא לא מעניין כבר הנו שזו רשת בשאלה הראשונה הבנו שזה ראוטר ביקשנו דבר אחד

מערכת ההפעלה
XP היא כתבה

סביר להניח שתצטרכי להגדיר אותה ברשת של כל המחשבים האחרים

• הוסף לסימניות
אני דווקא כן קוראת את ההודעות.
(ונראה לי שאתה לא קראת ברצינות את מה שציטטת בתגובתך....)

• הוסף לסימניות
סביר להניח שתצטרכי להגדיר אותה ברשת של כל המחשבים האחרים

איך אני עושה את זה?

• הוסף לסימניות
המידע אינו זמין יותר...

• הוסף לסימניות
המחשב התחבר!
תודה ענקית!
זה היה ממש דחוף לי להיום...

• הוסף לסימניות
המידע אינו זמין יותר...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה