המחשב לא עובד

• הוסף לסימניות
חשובה לי עזרתכם, הפעלתי את המחשב הנייד שלי והוא כותב לי את הערה המצורפת כאן אשמח לשמוע מהמוחים כאן מה הבעיה וכן אם לי יש משהו לעשות בהדרכה או לקרוא לאיש מחשבים שרק הוא יכול לסדר זאת.
מודה לכם מאד מאד!

קבצים מצורפים

• image.jpg
    1.5 MB · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
תבחרו (ע"י החיצים) את Start Windows Normally (האפשרות השניה)
ואנטר...

• הוסף לסימניות
תודה על תגובתך המהירה, ניסיתי וזה חושב ומיד אח״כ כותב את אותו הערה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chavi;1813138:
תודה על תגובתך המהירה, ניסיתי וזה חושב ומיד אח״כ כותב את אותו הערה.
אז תבחרו את האפשרות הראשונה, זה יפתח את השחזור של ווינדוס, וינסה לפתור את הבעיה שיש לכם במחשב. (תתקדמו לפי מה שיופיע לכם על המחשב)

• הוסף לסימניות
אוקי ניסיתי גם את האפשרות הזו ושוב הוא נתקע אם אותו הערה.

• הוסף לסימניות
אולי יש עוד מישהו שיכול לנסות לעזור?

• הוסף לסימניות
יכולה להיות בעייה בקבצי המערכת של הבווט או בדיסק הקשיח

• הוסף לסימניות
באיזה שלב בדיוק הוא נתקע?
הוא מתחיל להעלות את הארבעה צבעים ואז נתקע באמצע?

• הוסף לסימניות
לנסות להחליף בביוס בין ahci לide
אם לא עוזר אז
chkdsk c: /r

• הוסף לסימניות
תודה על התגובות, נתתי את המחשב לאיש מחשבים בגלל נחיצותו.
פירסומון-הוא נתקע לפעמים אחרי 4 הצבעים ולפעמים עוד לפני.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה